Monden

Antonia Nae și-a prezentat colecțiile la evenimentul internațional Pure London

Salonul internaţional de design vestimentar Pure London a fost arhiplin și în acest an, fiecare artist al modei prezentându-și creațiile,  accesoriile şi bijuteriile la unul dintre cele mai așteptate evenimente din capitala Regatului Unit. Buzoianca Antonia Nae a făcut parte și ea din delegația de succes a României, care și-a expus, în perioada 17-19 iulie, ideile și creațiile pentru publicul venit să admire noile colecţii ale brandurilor deja recunoscute şi apreciate pe pieţele europene.

Noutatea de anul acesta a ediției a fost prezența Pure Jewel în parteneriat cu asociații cheie din industrie și mass-media, cum ar fi NAJ și Jewellery Outlook, care au subliniat nevoia ca bijutierii, designerii, mărcile de bijuterii și producătorii de bijuterii să se conecteze laolaltă în împrejurimile minunate din Kensington Olympia, situată în vestul Londrei. Pure Jewel a prezentat bijuterii fine și prețioase, bijuterii de marcă din întreaga lume, cu accent pe designeri contemporani și sustenabili.

Înființat în 2016, label-ul Antonia Nae London a fost la eveniment o etichetă pret-a-porter și haute couture care a demonstrat că se concentrează pe frumusețea artei manipulării țesăturilor, expunând texturi moi, precum șireturile și mătăsurile, combinate cu texturi dure, precum pielea și țesăturile grele împodobite, așa cum le-au regăsit iubitorii de fashion și în micul atelier din Londra, pe care buzoianca îl deține.

Reamintim că Antonia Nae este singurul designer de modă care a câștigat premiul pentru „Lipsy the Best Red Carpet Dress” la Graduate Fashion Week 2016 din Londra și a devenit unul dintre cei mai buni cinci absolvenți din Marea Britanie în acel an. De atunci, a colaborat cu mulți stilisti și designeri, a participat la diferite spectacole și concursuri și a avut un master class cu Victoria Beckham și un atelier la Chanel. De asemenea, ea și-a prezentat în februarie colecția cu Oxford Fashion Studio și Fashions Finest în timpul Săptămânii Modei de la Londra 2017 și 2018. În timpul studiilor și-a făcut experiența de lucru la Allison Rodger și Jenny Packham, unde a lucrat în echipe cu scopul de a crea modele frumoase pentru diferite celebrități, inclusiv Oprah și ducesa de Cambridge. După ce a câștigat premiul în 2016, Lipsy i-a oferit un stagiu în echipa lor de design.

 

Articole similare