luni, 28 septembrie 2020

Angajat al Inspectoratului Școlar, confirmat cu COVID-19

Inspectoratul Școlar Buzău va fi închis timp de două zile, începând de astăzi, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19.

Contactată telefonic, Nela Wamsiedel, inspector general adjunct la IȘJ Buzău, a confirmat pentru OPINIA informația.

„Este vorba despre un coleg de la compartimentul tehnic, care s-a simțit foarte rău zilele trecute. A acuzat febră și abia se putea ține pe picioare, motiv pentru care a solicitat să meargă acasă. Din ce am înțeles, ulterior familia a luat legătura cu medicul de familie și probabil așa s-a anunțat Direcția de Sănătate Publică. A fost testat și confirmat cu infecție cu coronavirus”, a declarat inspectorul general adjunct al IȘJ Buzău Nela Wamsiedel.

Potrivit indicațiilor DSP, sediul instituției va fi închis pentru dezinfecție. Până la această oră nu se știe de unde ar fi putut lua bărbatul virusul.

„Cei de la DSP ne-au spus să intre în izolare doar cei care au interacționat cu el mai mult de 15 minute. În acest caz se află doar colega de birou a bărbatului. Totuși, mai multe persoane din Inspectoratul Școlar vor intra în autoizolare, pentru a elimina orice risc”, a mai declarat Nela Wamsiedel.

4 COMENTARII

  1. Cum sa se face testare? Pai voi stiti din ce partide fac parte? Smecherii Buzaului ajung la ISJ. Vin examenele. Daca ii bagati in spitale cine mai atarna prin comisii si se mai invart de 1000 – 2000 ron . Stiati ca ISJ Buzau nici macar nu are post de femeie de serviciu? Sunt prea multi inspectori. Au ajuns si 2 pe acelasi post. Toata lumea vrea inspector.

  2. Cei de la DSP sunt varza . In scurt timp vom fi ca Suceava . Nici la maternitate si nici la ORL nu s-au luat masuri de testare a contactilor

  3. Testati si internati inspectorii. Si pe familiile lor. Este un om infectat in ISJ o sa imbolnaviti tot judetul. Vreti sa va treziti cu procese?

  4. De ce nu sunt testati toti? Urmeaza examenele nationale, o sa interactioneze cu alti profesori din tot judetul Buzau! Testatii pe toti, suspendati activitatea. Vreti sa imbolnaviti tot judetul?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!