Monden

Andrei Duban vrea și o fată, Grațiela îi dă cu flit

Îndrăgitul actor Andrei Duban, soțul frumoasei buzoience Grațiela, își mai dorește un copil, o fată de data aceasta. Grațiela i-a dăruit un băiat în urmă cu 11 ani, însă acum Andrei și-ar dori și o fetiță. Soția însă „îi dă cu flit”, după cum a dezvăluit recent actorul, la un eveniment organizat de Prima TV. Și pentru că a venit vorba despre Armin în interviu, cei doi au spus că tot ceea ce fac, de dimineața până seara, fac pentru el.

„El este cocoșul în casă, dus la școală, dus la înot, dus la fotbal, el este pe primul loc. Acum începe și perioada aia cu preadolescența și încercăm să ne facem temele din punctul ăsta de vedere. Eu încerc să mi-l apropii foarte mult, să-i fiu cea mai bună prietenă. Încerc să-l conving și pe Andrei că asta e cea mai bună soluție pentru siguranța copilului nostru, să fie și el cel mai bun prieten al lui Armin și să nu-i mai reproșeze tot timpul niște lucruri”, a spus mămica. Andrei Duban a completat că el nu vrea ca Armin să fie mămos, vrea să iasă om din el, nu să stea la fusta mamei. „Sunt mai perfecționist, așa, nu sunt așa maleabil ca ea. Ea și-a făcut lecțiile cu băiatul, acum vreau o fată”, a mai spus actorul.

Grațiela a recunoscut că i-ar plăcea ca Armin să le urmeze pasiunea pentru televiziune și pentru actorie, dar el este mai mult pasionat de sport. „Vrea să meargă pe drumul ăsta, către sport. Dar el are date că e un copil foarte sensibil. Acum face dublaje. Ține și de atenție, de interpretare, și le face foarte ușor, și de aici mi-am dat seama că are date. Dar acum o să îl susținem să facă ceea ce vrea el, în afară de MMA, nu ne gândim la altceva, decât la viitorul lui”, a declarat buzoianca, închizând în mod subtil subiectul cu al doilea copil în familie.

Articole similare