Monden

Andrada Ioana Tache, mămică la puterea a treia!

Bunicii, tatăl, dar și cele două surori ale celui mai mic moștenitor din familia de medici Tache l-au întâm­pinat pe vikingul Ragnar Rock cu baloane, flori și îmbrățișări zilele trecute, atunci când a ajuns acasă alături de mama sa, Andrada Ioana Tache.

După 18 ore și jumătate de travaliu, vikingul, așa cum l-a numit mama sa încă din burtică, a venit pe lume pe 16 iulie, la ora 12.22, cu o greutate considerabilă, de 4,55 kg și o lungime de 56 de cm. Iar dacă mămica s-a chinuit atât de mult pentru a-l aduce pe lume sănătos pe micuțul familiei Tache, membrii ,,clanului” au așteptat-o cu tot alaiul, cu flori, baloane și îmbrățișări la cald.

Soțul, părinții și cele două fiice ale sale au organizat acasă o petrecere plină de veselie, dar și cu hăinuțe pentru nou-născut, asta după ce i-au trimis mamei flori și felicitări la spital, acolo unde toată lumea a fost curioasă să îl vadă pentru prima dată pe Ragnar. Kira Serena, ,,Prințesa”, și Scarlett Yohanna, ,,Ducesa”, au 4 și, respectiv 2 ani, iar pregă­tirea lor pentru primirea în familie a celui mic a fost coordonată cu mare atenție de mămica lor, pentru a nu interveni gelozia și invidia pentru atenția ce va fi acordată mezinului familiei.

De curând, Andrada s-a mutat în casă nouă, pe care a amenajat-o în timpul sarcinii pentru cei trei copii ce se vor crește și se vor juca în ea de acum încolo. Dormitoarele ,,Prințesei” și al ,,Ducesei” sunt decorate și accesorizate după personajele preferate ale fetițelor, spre deosebire de cel al  micului bărbățel, în camera căruia predomină nuanțele de albastru.

Andrada Ioana Tache este stabilită în Germania (Wilingen, Upland) de 6 ani și profesează acolo ca psiholog, ducând cu mândrie mai departe tradiția familiei socrilor săi, oftalmologul Delia Tache și chirurgul plastician Mihai Tache.

Articole similare