duminică, 24 ianuarie 2021

Andra Gogan trimite mesaje personalizate de Sărbători

• Oricine poate comanda un astfel de mesaj contra cost, prin platforma Zumeo

Mesaje personalizate de la vedeta ta preferata, în luna decembrie! Un asemenea cadou poți oferi celor dragi grație noii platforme destinată copiilor, și nu numai. Se numește Zumeo, iar aici vedetele vor trimite mesaje speciale de Crăciun celor care doresc să facă o surpriză oamenilor speciali din viața lor, contra unei sume de bani. Vedetele care au confirmat până acum că vor înre­gistra mesaje personalizate sunt buzoianca Andra Gogan, Whats Up, Bibi, Ghiță Ciobanu, Radu Ilie, Veta Biriș, Antonio Pican, Arias, Marty Cintron, Rita, Flaviu Buzilă (Hara), Paul Ciuci (Compact). În viitor se vor alătura și altele, în special nume importante, cu mulți urmăritori pe rețelele sociale.

Mesajelor transmise li se vor stabili tarife care vor fi decise de fiecare vedetă în parte, au comunicat oficialii platformei.

Așadar, pentru ca buzoianca Andra Gogan să transmită un mesaj special de Sărbători celor dragi ție, trebuie să intri pe www.zumeo.ro și să accesezi secțiunea Moș Crăciun sau Celebrități. Acolo alegi tipul de mesaj pe care dorești să îl transmiți cuiva. Este important să adaugi informații cât mai multe despre destinatarul cadoului. Apoi Andra Gogan va primi solicitarea, va realiza și va trimite mesajul dorit, în formatul ales. Poate fi un mesaj scris pe pagina de socializare a destinatarului. Sau un mesaj video pe care îl va trimite celui care a comandat și care va ajunge la destinatarul final la momentul potrivit.  Poate fi și o întâlnire virtuală, cu ora și data stabilite, prin intermediul unei aplicații de conferință video.

„Celebritățile și fanii acestora simt efectele cauzate de pandemie, iar singura modalitate de comunicare în prezent o reprezintă rețelele de socializare. Dacă ­odi­nioară aveau ocazia să se întâlnească la concerte și chiar să obțină un autograf sau o fotografie alături de aceștia, în prezent totul se rezumă la un simplu like ori la un comentariu pierdut printre multe alte comentarii la postările acestora. Este însă nevoie de un nou tip de interacțiune, mult mai personal, și aici intervine Zumeo. Unele din cele mai îndrăgite celebrități din România vor intra pe această platformă și vor interacționa cu admiratorii lor în acest nou mod. Putem cataloga Zumeo drept noul tip de autograf!”, a declarat, pentru paginademedia.ro, Tibi Marian, fondatorul platformei.

loading...
error: Content is protected !!