joi, 25 februarie 2021

În week-end, exploratorii muntelui vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 14 copii defavorizați din zona Gura Teghii

În week-end, exploratorii muntelui vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 14 copii defavorizați din zona Gura Teghii,
Gesturile frumoase nu țin seama de calendarul de pe perete, dar cu toate acestea, în preajma sărbătorilor, poate mai mult decât oricând în an, faptele bune se înmulțesc și gândul de a aduce bucurie în sufletele celor aflați în suferință ori a celor cu care viața nu a fost prea darnică animă din ce în ce mai multe organizații sau oameni de bine. În acest spirit, în dorința de a fi mesageri ai Moșului, reprezentanții Asociației Exploratorilor se alătură celor de la Green Adventure care organizează la acest sfârșit de săptămână, duminică, un eveniment cu totul inedit pentru că împletește două componente: bucuria de a dărui și cea de a fi în mijlocul naturii. Mai exact, este vorba despre a face daruri pentru 14 copii din familii defavorizate în zona Gura Teghii și de a ajunge pe Vârful Ivănețu pe trasee de o frumusețe rară, mai puțin cunoscute călătorilor.
„Acest program este despre munte, dar și despre bucuria de a dărui. Este despre Vf. Ivănețu, pe care îl vom descoperi pe un traseu nemarcat, dar și despre îș ș ă pentru câțiva copii defavorizați din zona Gura Teghii, județul Buzău.
Acesta este cadoul nostru pentru ei și ne-am bucura să vă avem alături de noi și să reușim să aducem bucurie cât mai multor copii.
Poate că știți deja, dar una din dorințele noastre este ca în fiecare an să oferim ceva bun înapoi oamenilor, naturii, locului unde ne desfășurăm activitatea. Este felul nostru de a mulțumi. Este #GivingBack in stilul Green Adventure”, transmit organizatorii.
Cei inetersați să participle la acest proiect, trebuie să achite suma de minim 129 de lei pentru că, spun organizatorii, „Acest cost îl achitati pe site, doar dacă doriți să ne ocupăm noi de cumpărarea cadourilor pentru Crăciun pentru copii! Dacă doriți să cumpărați personal cadourile, vă rugăm doar să ne trimiteți un mail în care să vă exprimați dorința de a participa la acest eveniment; ar fi bine să avem o evidență a nr. de persoane participante, să știm câți copii pot beneficia de o surpriză de Moș Crăciun!” Participanții care îl vor ajuta pe Moș Crăciun vor avea și ei parte de surprize din partea organizatorilor expediției. Vor participa minim 2 ghizi montani brevetați cu certificat valabil de Prim Ajutor pe un traseu nemarcat în Munții Ivănețu, județul Buzău și vor pune la cale și „o tombola în care oferim câștigătorului un buff de colecțiecu sigla Green Adventure realizat din lână merinos, oferit în parteneriat cu Blue Bear- Echipament Inteligent pentru Oameni de Munte (www.bluebear.ro) .”

 

 

loading...
error: Content is protected !!