duminică, 07 martie 2021

Andra Gogan și Lucian Mîndruță, în mijlocul unui scandal

Lucian Mîndruță și buzoianca Andra Gogan – una dintre tinerele devenite idol al unei întregi generații – sunt în centrul unui scandal iscat pe rețelele de socializare. „N-am crezut că poate exista atâta ură la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorât pe nimeni, doar face vizualizări multe cu tot felul de glume și amețeli pe TikTok”, a scris jurnalistul imediat după link-ul postat cu interviul din emisiunea sa.

Buzoianca a fost acuzată că face content de doi bani, că a fost asistentă la Acces Direct, că își sparge ouă în cap dar și că i-a dat bani ­jur­nalistului să o promoveze. Mîndruță s-a arătat îngrijorat de mesajele rău­tăcioase ale oamenilor la adresa Andrei Gogan, care are până acum 7 milioane de useri pe TikTok. „Proști, deștepți, copii sau adulți (cel mai probabil copii), sunt 7 milioane totuși. Ce postează acolo face în medie 50k views. Are și cu 2 ­mi­lioane pe video. Eu am 250k aici pe Facebook. Cu o emisiune de TV probabil că sper să strâng undeva pe la 50k pe sfert de oră, dacă am noroc. Înțelegeți că jucăm în ligi diferite? Și că a ei, chiar dacă e formată din ăia mici, e MAI MARE?”, a adăugat la postarea sa Lucian.

Motivul invitației oferite Andrei Gogan a fost să se știe dacă face bani, dacă are o politică de conținut, la cine se uită și pe cine imită, cât investește și dacă e un business pe care are în plan să-l crească. „Am mai vrut să știu cum funcționează o industrie din care unii trăiesc și fără să ceară voie statului. Și m-am ales cu miștouri, iar ea cu ouă aruncate în cap de oameni care confundă critica cu lipsa de empatie. Ca dovadă că și oamenii inteligenți, activi, maturi și angajați social pot fi la fel de superficiali că ăia care se uită zilnic la clipuri pe TikTok”, a spus Lucian ­Mîn­druță pe pagina sa de Facebook.

 

loading...
error: Content is protected !!