Monden

Andra Gogan, idolul a milioane de copii: „Sunt destul de mulți oameni care mă mai dezamăgesc în viață”

Nu este totul roz în viața Andrei Gogan, așa cum pare pe Internet, chiar dacă mulți ar fi crezut că buzoianca  este, poate, cea mai veselă apariție din online. În exclusivitate pentru cancan.ro, Andra Gogan a „distrus mitul” și a spus că mai plânge câteodată, dacă ar fi să adaptăm versurile celor de la Holograf la sentimentele care o mai încearcă din când în când pe tânăra buzoiancă.

Pornind pe drumul vlogging-ului încă de la o vârstă mică, Andra a reușit să strângă, în doar câțiva ani, milioane de urmăritori.O fire pozitivă, așa cum se autodescrie, ea preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când cineva sau ceva încearcă să îi strice dispoziția. Acest lucru se mai întâmplă, așa că tânăra „minune a internetului” recunoște că, de-a lungul timpului, a fost dezamăgită de persoane pe care le considera apropiate. „Sunt destul de mulți oameni care mă mai dezamăgesc în viața mea”,a recunoscut Andra.

Deși nu a făcut referire directă la băieții din viața ei, Andra Gogan a dat din casă și a vorbit, printre altele, despre câteva calități cu care dorește să fie înzestrat băiatul care are ar putea să îi pună inima pe jar! „Ar trebui să fie carismatic, să zâmbească mult și să îi placă ceea ce face… și să fim alături unul de altul mereu!”, a dezvăluit buzoianca.

Întrebată și ce ar face  dacă rețelele de socializare ar muri, Andra Gogan a susținut că treaba e simplă! După atâția ani de „influencereală” s-a ales cu ceva… mai mult! Probabil aș preda în continuare dans, sau aș călători. Cu banii din dansuri și din serialele pe care le produc cu fratele meu. Milionul de euro… mai avem un pic. Eu nu știu, sincer, să știi că nu știu despre banii din casa mea, pentru că îi produc alături de toată familia!”, a încheiat Andra Gogan,  pentru sursa citată.

Articole similare