Monden

Andra Gogan: „Deja mă gândesc la realizarea unui film cinematografic!”

Andra Gogan este considerată una dintre cele mai de succes influencerițe din România. Cifrele sunt de partea artistei, însă creatoarea de conținut a decis să treacă la următorul nivel. În exclusivitate pentru cancan.ro, buzoianca a declarat că o să încerce să producă și un film de cinema. „După serial, care este de trei ori mai greu decât realizarea unui film, vom produce și un film, și să vedeți ce frumos va fi, pentru că am început cu ce este mai greu, iar filmul mi se va părea mult mai ușor”, a spus Andra Gogan.

Ea susține că anul 2023 a fost pregătirea pentru 2024, pentru că, împreună cu fratele ei, vrea să producă mai multă muzică, să fie prezentă pe zonele de muzică, producție de filme și de seriale. „Și vrem să ne simțim bine, să trăim puțin mai mult momentul, pentru că 2023 a fost foarte multă muncă, concerte, Sala Palatului, producția serialului și deja mă gândesc la realizarea unui film cinematografic”, a mai spus artista.

Andra Gogan (Alexandra Gabriela Valentina Gogan, născută la 17 aprilie 1998 în Buzău) este cântăreață, vlogger și voice-over. Ea a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009. Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani. Printre proiectele la care a luat parte se numără producțiile Disney „Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi”, la care a dublat în limba română. În 2016, Andra a participat la emisiunea „Românii au talent” și a prezentat, pe Neptun TV, emisiunea „E vara ta!”. Andra a fost asistentă la emisiunea „Acces Direct” pentru o scurtă perioadă de timp. În 2016 a lansat mini serialul „How to become popular at high school” pe canalul său de YouTube.

 

Articole similare