Monden

Ana, fiica buzoianului Radu Gabriel, va juca în sezonul 3 al serialului „Clanul“

Tânăra absolventă a UNATC este surpriza sezonului 3 al serialului Clanul! Este pentru prima dată când Ana Teodora Radu joacă într-un serial de televiziune. „Este o experiență minuată. Numele meu va fi Miruna. Este un personaj surprinzător. Nu este nici bun, nici rău. E un personaj plin de surprize, cu multe măști. În prima parte are legătură cu lumea polițiștilor, dar pe parcurs se mai schimbă lucrurile”, a spus în cadrul unui interviu acordat celor de la protv.ro, buzoianca.

Ana a precizat că a găsit la filmări una dintre cele mai profesioniste echipe pe care le-a întâlnit până acum, ei fiind îmbinarea perfectă între profesionalism și distracție pe set. „Râdem, ne simțim bine, nu e niciun fel de presiune. Abia aștept să merg la filmări, ca să mă văd cu acei oameni”, a mai spus fata celebrului actor buzoian.

Ea se declară o persoană foarte timidă, sensibilă, iar  multe roluri pe care le-a făcut au fost fix în zona asta…de fete drăguțe. „Mi-ar plăcea să știe lumea că pot avea și cealaltă parte. Ceea ce mi se pare cel mai frumos și de aceea sunt încântată de rolul acesta (nr. din Clanul), este pentru că arată fix cealaltă parte a mea. Este fix ce-mi doream să joc”, a mai declarat Ana.

Ana Teodora Radu a avut câteva roluri importante în filme de lung metraj. Printre acestea se numără:  „Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor” (2017), unde a jucat alături de Șerban Pavlu și Florin Zamfirescu; „5 Minute”, un film regizat de Dan Chișu, care a avut debutul în 2020, la Festivalul Tiff; „5 Gang: Un altfel de Crăciun”, unde a jucat alături de Andrei Șelaru (Selly) și Dorian Popa.

Actorul Radu Gabriel este foarte mândru de fiica lui și spune că este omul în care are cea mai mare încredere. În viitor, i-ar plăcea chiar să joace împreună, pe scena teatrului sau în filme.

Articole similare