Monden

Amadeus, un nou concert în Dubai după patru ani

,,Super concert, public nebun de frumos și cei mai buni colegi din lume! Suntem atât de fericite!”, a sunat mesajul transmis de peste mări și țări de  artistele din trupa Amadeus, care, de câteva zile, se bucură de soare, muncă, relaxare și repetiții la talie internațională. Cele patru vedete, Andreea, Patricia, Bianca și Laura, au oferit un show excepțional în cadrul unui eveniment exclusivist, exprimându-și de nenumărate ori, la repetiții, bucuria revenirii pe scenă și a revederii cu publicul.

Ca de fiecare dată, atât showul cât și ținutele artistelor au fost pregătite din timp, de data aceasta fetele optând pentru brandul românesc Loulou by Andra Țurcanu, o marcă deja cunoscută la nivel internațional și purtată de dive precum Rita Ora, Gwen Stefani, Paris Hilton, Nicole Scherzinger și celebrele manechine de la Victoria’s Secret. Ele au optat pentru ținutele bridel, unde albul, roșul și nebunia de croiele și bijuterii prețioase se reunesc pentru a forma o ținută de show exclusivistă.

În urmă cu patru ani, artistele din trupa Ama­deus au mai fost solicitate pentru un show de neuitat în Dubai. Cele patru român­ce au fost invitate în aprilie 2017 să susțină un concert live la vestitul Atlantis The Palm din Dubai, unul din cele mai impresionante și mai exclusiviste hoteluri din Emiratele Arabe Unite. Evenimentul cu totul special a fost parte a unei conferințe internaționale la care au participat personalități importante din domeniul afacerilor. Amadeus a făcut super show live în Dubai, la Atlantis The Palm. Alături de artistele românce a cântat, în aceeași seară, și faimoasa artistă Lara Fabian. Scena pe care a evoluat atunci Amadeus a fost una impresionantă. Artistele sunt cântat live în mijlocul unui spectacol umini, în fața unui ecran imens, de 100 de metri pătrați, pe care au rulat în permanență imagini din videoclipurile lor. Concertele susținute în Dubai acum și în urmă cu patru ani au făcut parte din seria de recitaluri speciale pe care cele patru românce suținute atât în țară, cât și peste hotare. Reamintim că Amadeus a mai concertat la Opera din Barcelona, în cadrul show-ului Dior din Monte Carlo, în Dublin și în cadrul concertului lui Richard Clayderman de la Sala Palatului din București.

 Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de crossover și, în același timp, unul dintre cele mai longevive proiecte muzicale din România. Cu un sunet mo­dern și rafinat, evoluând într-un show cu adevărat electric, buzoiencele Andreea Runceanu (vioară) și Patricia Cimpoiașu (violoncel), alături de Bianca Gavrilescu (vioară) și Laura Lăzărescu (pian) au cântat în peste 40 de țări de pe patru continente, iar videoclipurile lor au peste 140 milioane de vizualizări în întreaga lume. Cele patru instrumentiste nu au încetat niciodată să aducă oameni din toate mediile mai aproape de bucuria muzicii clasice și să inspire tinerii muzicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare