Monden

Amadeus îşi promovează albumul aniversar şi în străinătate

,,Joy”, albumul care marchează 20 de ani de carie­ră în formula Amadeus, va putea fi ascultat live şi de românii aflaţi în străinătate, pe parcursul concertelor pe care Andreea, Patricia, Laura şi Bianca le-au programat în afara graniţelor ţării pentru lunile urmă­toare. Lansat în perioada pandemiei, albumul aniversar care celebrează două decenii de existenţă este în plină campanie de promovare lunile acestea, cu spectacole în ţară şi nu numai. Prezente în platoul ,,Observator”, fetele au dat detalii despre programul lor din lunile următoare, ce include şi o deplasare în străinătate, în Spania. Aceasta, după ce şi-au prezentat melodiile albumului în Dubai şi în Franţa.

,,<Joy> este o altfel de colecţie de piese. Gospel, New Classical sau muzică tradiţională care aparţine mai multor culturi. Toate stilurile le veţi regăsi în acest album, care a crescut în ani întregi”, spune buzoianca Andreea Runceanu. Albumul spune câteva ceva despre fiecare dintre cele patru artiste, dar şi despre toate patru împreună. ,,În toamnă, acum, împlinim chiar 21 de ani de când am format acest grup şi după această pauză pandemică ne-am propus mult mai multe întâlniri cu publicul, că tare ne-a fost dor”, a mai declarat buzoianca.

În afara detaliilor des­pre spectacolele de pe agenda lor, Andreea, Patricia, Laura şi Bianca au povestit câteva amintiri plăcute şi neplăcute din concertele pe care le-au susţinut de-a lungul timpului: au fost înţepate de viespi chiar în timpul reprezentaţiei sau li s-au rupt corzile de la viori. La categoria momente emoţionante, Andreea a vorbit despre deplasarea lor, de Ziua Armatei Române, în tabăra românească din Afganistan. Amadeus a ratat şi un concert programat din timp în America, pentru că pandemia le-a pus capăt multor oportunităţi, însă acum şi-au propus cât mai multe concerte live, chiar şi în puburi. ,,Ne-am propus clar asta, să ne vedem mai des în concerte cu fanii noştri, şi nu numai pe scene mari, la evenimente private sau tematice, ci chiar în puburi mici, în restaurante, pentru că suntem dornice să cântăm, pauzele nu ne fac bine deloc”, a mai completat în încheierea interviului buzoianca Andreea Runceanu.

Articole similare