Monden

Amadeus, concert special la Snagov în Noaptea de Sânziene

Un eveniment special, cu invitate speciale! “Noaptea sânzienelor”, găzduită de Event Park Snagov, va avea loc pe 24 iunie, începând cu ora 19.30, și le are că invitate speciale în deschiderea serii pe fetele de la Amadeus.

Cei care vor lua parte la eveniment pot urmări concertul din mașini și tot din confortul propriei mașini sunt invitați apoi să urmărească proiecția filmului “Doctor Sleep”, o adaptare după romanul cu același nume scris de către legendarul Stephen King.

Event Park, spațiu în aer liber în care vor cânta fetele este primul de acest fel pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual.

„Doctor Sleep”, pelicula adaptată după romanul cu același nume publicat de Stephen King în 2013, este o continuare a celebrului “The Shining”, cu Jack Nicholson, în regia regretatului Stanley Kubrik. “Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”. În rolurile principale joacă Ewan McGregor și Danny Torrance.

Cele două buzoience care fac parte din trupă, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu, vor cânta alături de Bianca Gavrilescu și Laura Lăzărescu mu­zică contemporană și clasică, precum și coveruri după melodii celebre, dar și compoziții proprii. Locația unde vor cânta fetele face parte din cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov care pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă conceptul de distanțare socială. Filmele, concertele și showurile vor rula pe un ecran led de mari dimensiuni, iar sonorizarea va fi realizată printr-un sistem performant de transmisie audio care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, astfel încât toți participanții să se bucure de o experiență la cele mai înalte standarde.

Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de crossover din întreaga lume și, în același timp, unul dintre cele mai longevive și mai apreciate proiecte mu­zicale din România. Cu un sunet modern și rafinat, evoluând într-un show cu adevărat electric, cele patru instrumentiste au cucerit publicul din România. Stilul muzical fresh, virtuozitatea și energia pe care le oferă pe scenă au adus trupei mult succes. Promovând pe aceeași scenă genuri muzicale contradictorii – clasic și modern – Andreea Run­ceanu (vioară), Bianca Gavrilescu (vioară), Patricia Cimpoiasu (violoncel) și Laura Lăzărescu (pian) au cântat în mai toată lumea, muzica lor fiind apreciată atât în Europa, dar și în America de Sud și Asia, unde au avut în mod repetat un mare succes la public.

Articole similare