Monden

Amadeus, concert exclusivist în Turcia

Faimoase pentru show-urile lor elegante, cu pres­tanță, cele patru ar­tiste din trupa Amadeus au fost invitate să susțină un recital la evenimentul de lansare a BMW i8, cea mai nouă mașină electrică din lume, cu un aspect desprins parcă din filmele SF. Concertul a avut loc într-un complex imens din Instanbul, decorat special cu această ocazie, iar român­cele au fost admirate de invitați sosiți din întreaga lume, potrivit Agenției de Presă Mondenă.

Buzoiencele Andreea și Patricia au făcut și o ședință foto lângă incredibila mașină, amândouă fiind pasionate de adrenalină pe patru roți. ,,Arată incredibil această mașină, nu am crezut că s-a ajuns așa departe în industrie. Aproape nu-mi vine să cred că în curând voi vedea mașina asta pe stradă așteptând cuminte la semafor. A fost un eveniment high class, la care au fost invitați oameni din industrie și VIP-uri din lumea mondenă locală. Din piesele pe care le-am cântat, cred că cel mai mare succes l-a avut <Unstoppable>, probabil și pentru că se potrivea perfect subiectul evenimentului” , a declarat buzoianca Andreea Runceanu.

Astfel, frumoasele fete au devenit primele artiste din România care au concertat la inaugurarea unuia din cele mai exclusiviste modele de mașini din lume. Potrivit aceleiași surse, nu este pentru prima dată când româncele ce for­mează cvartetul Ama­deus concertează la evenimente exclusiviste de peste ho­tare. Artistele au mai susținut spectacole la lansarea noului Porsche 911 de la Beijing, la decernarea premiilor Formula 1 de la Viena, în Cairo, Egipt, la lansarea unui SUV Toyota sau, recent, tot la Cairo, la lansarea unui nou model Mitsubishi.

Reamintim că Amadeus este, de ani buni, una dintre cele mai cerute trupe românești pentru a evolua în cadrul evenimentelor exclusiviste, precum lansări de produse premium din zona auto, accesorii de lux, evenimente de tip ma­nagement meeting, baluri, gale și recepții. Cvartetul și-a extins formula de spectacol incluzând noi instrumentiști alături de care au construit un show-concept unic pe piața muzicală româ­nească, în care adoptă noi stiluri muzicale, de la Bossa Nova până la fuzi­uni de Jazz și Chill-out, dar și hituri internaționale reinterpretate.

Articole similare