luni, 21 septembrie 2020

Buzăul a depășit 600 de persoane infectate cu Covid 19! Au fost înregistrate alte două decese

Județul Buzău înregistrează în continuare un număr destul de mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Într-un comunicat al Prefecturii Buzău se arată că, în ultimele 24 de ore, în județ au mai fost confirmate 30 cazuri noi.

Astăzi, 2 iulie 2020 în județul Buzău au fost confirmate 613 de cazuride infectare cu Coronavirus, 315 persoane fiind declarate vindecate și externate.

Au fost înregistrate și două decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19. Este vorba despre „un bărbat în vârstă de 89 de ani, internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: tumoră vezică urinară recidivată, insuficiență renală cronică acutizată, insuficiență cardio-respiratorie acută, anemie secundară gravă și o femeie în vârstă de 73 de ani, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: diabet zaharat insulino-necesitant, insuficiență respiratorie cronică, plămân unic chirurgical, insuficiență renală cronică, insuficiență multiplă de organe”, spun autoritățile.

În ceea ce privește situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:  13 persoane se află în carantină instituționalizată și alte 555 persoane sunt izolate la domiciliu.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 30 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (4 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 7 și 85 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 

loading...
error: Content is protected !!