Economic

Am aflat de la specialiștii Pefoc păreri despre cel mai potrivit sistem industrial de evacuare

Pentru că știm că spațiile industriale și cele comerciale (hale, depozite, săli de producție, mall-uri, instituții sau hoteluri) necesită sisteme speciale, ce pot face față unor volume mai mari de evacuare, am solicitat și opinia experților de la Pefoc cu sediul la Sibiu, companie românească cu tradiție și experiență dovedită în industria soluțiilor alternative de încălzire, despre acest subiect extrem de interesant pentru toți cei care dețin astfel de afaceri. Aceștia ne-au răspuns fără prea mare efort, că exact pentru astfel de scopuri au fost concepute și coșurile industriale marca Hoch.

Coșurile de fum industriale Hoch din oferta Pefoc, îndeplinesc aceste condiții și vin cu o varietate de avantaje pentru clienți, oferind și un raport calitate-preț excelent. Coșul de fum este o structură solidă, din beton, care înconjoară și susține conductele ceramice ce evacuează gazele arse și fumul produse de sursele de încălzire. Scopul principal al unui coș de fum este de a elimina produsul arderii în exterior. La clădiri de suprafețe mari, e nevoie de sisteme de cos fum ceramic pe măsură.

Gândiți-vă la un coș de fum ca și la o structură construită pentru a vă proteja bunurile. Aceasta este o funcție importantă a tuturor coșurilor de fum, indiferent de tipul sursei de încălzire: sobă, centrală sau semineu pe lemne. Alegerea coșului de fum potrivit este un pas important iar un coș de fum zidit este ideal pentru funcționarea optimă a sursei de încălzire, dar și a siguranței afacerii tale. Recomandarea noastră sunt coșurile de fum din ceramică cu șamota la interior și beton la exterior – probabil una dintre cele mai trainice și performante soluții pentru cei care își doresc o alternativă profesională la coșurile de fum zidite tradițional.

Sistemele de coș de fum ceramice marca Hoch sunt realizate în Germania cu ceramică HART care se bucură de o tradiție de 300 de ani. Hoch produce o gamă largă de sisteme industriale complete de coșuri moderne în a căror proces de fabricare sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. Hoch Industrial este un sistem de coșuri cu 3 straturi speciale adaptat nevoilor industriei ce se bazează pe calitate și durabilitate.

Sistemele de coșuri de fum Hoch Industrial sunt certificate european și sunt supuse unor controale stricte de calitate, îndeplinesc toate standardele necesare și sunt aprobate și certificate de Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor. Acestea sunt disponibile în diametre mari de până la 400 mm, ideale pentru cazanele cu putere ridicată, de la 75kW la 1000kW, permițând încălzirea clădirilor de la câteva sute până la câteva mii de mp. Sunt realizate din elemente prefabricate modulare din ceramică izolată (șamotă) la interior și mantale din beton, în partea exterioară.

Un alt mare avantaj al acestor coșuri de fum este faptul că pot fi utilizate indiferent de combustibilul folosit: lemn, peleți, bricheți, cărbuni sau chiar gaz și pentru orice tip de sursă de încălzire. Spre deosebire de un cos de fum inox spre exemplu, acest model are ca element central inedit, tubulatura cu șamotă de înaltă calitate, caracteristicile principale ale hornului fiind: siguranță deplină, rezistență sporită, foarte bună funcționare în exploatare și durată mare de viață, drept dovadă fiind garanția de 30 de ani la ceramica produsă de renumitul brand Hart Keramik.

În concluzie, indiferent dacă aveți nevoie de aceste sisteme profesionale de evacuare pentru instituții, spații comerciale, hale sau depozite la prețuri excelente și calitate premium, sistemele Hoch Industrial disponibile în oferta Pefoc sunt cu adevărat un pariu câștigat.

Articole similare