sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Alte patru școli cu clase în scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 4 noiembrie 2020, următoarele decizii cu privire la unitățile de învățământ din județul Buzău:

  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la clasa a VII-a B de la Școala Gimnazială ”Dr. Ilie Pavel” Râmnicu Sărat, până la data de 09.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ”față în față” la clasele a VI-a, a VII-a, a VIII-a și clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială comuna Amaru, până la data de 09.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ”față în față” la clasele a V-a, a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială ”Ion Roșca”, comuna Cochirleanca, până la data de 13.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ”față în față” la clasele a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială Boboc, comuna Cochirleanca până la data de 13.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

loading...
error: Content is protected !!