Actualitate

Alte 975 de doze de vaccin au ajuns la Buzău, după ce primele au fost epuizate

A sosit și cea de-a doua tranșă de vaccinuri la Buzău, după ce toate cele 975 de doze din prima au fost epuizate. Despre acest lucru vorbește coordonatorul al campaniei de vaccinare la Buzău, Adina Moiseanu. Pe pagina sa de socializare Adina Moiseanu spune:  „Campania de vaccinare continuă! A doua tranșă de vaccinuri a ajuns la Buzău!

Alte 975 de doze de vaccin anti-Covid19 urmează să fie distribuite în cele cinci centre de vaccinare din județul nostru. Toate celelalte doze ajunse la Buzău, în urmă cu cinci zile, au fost utilizate în totalitate”.

Un comentariu

  1. Cineva a făcut un calcul sumar. României îi revin 10 milioane de doze alocate de UE. Asta presupune 5 milioane de vaccinați. Să luăm în calcul nu 20 milioane de adulți cât sunt în Registrul Electoral Central ci 15 milioane cât cred că se mai află în realitate între granițe. Rezultă că doar o treime din populație va putea fi vaccinată. Și atunci se pune întrebarea: de ce atâta caragață cu cei care nu doresc să se vaccineze? Dacă luăm în calcul că neamțul a promis și basarabenilor niște doze (de vaccin, nu de bere) dileala este maximă.

Articole similare

error: Continut protejat!!