Acasă Monden Alina Rusu concurează în emisiunea lui Măruță alături de dihorul Zari

Alina Rusu concurează în emisiunea lui Măruță alături de dihorul Zari

0
Alina Rusu concurează în emisiunea lui Măruță alături de dihorul Zari

O nouă rubrică a încins în ultimele săptămâni platourile de filmare unde gazdă este Cătălin Măruță. Asemănările dintre animalele de companie și stăpânii lor vor fi demonstrate zilnic în cadrul rubricii speciale nou-înființate, iar zilele trecute o buzoiancă și-a prezentat cu mândrie ,,blănoșii” de care are grijă de mai bine de un an.

Alina Rusu a venit cu cei doi dihori pe care îi are ca animale de companie, Zari și Nelu, dar în centrul filmărilor a fost femela, ea fiind mai cochetă, mai năzdrăvană și… blondină, ca ,,mama” ei. ,,Zari este adoptată la vârsta de un an dintr-o comunitate de profil de pe Facebook; acolo mai avea doi frățiori, iar pe unul dintre ei l-am luat ulterior pentru ea, să aibă cu cine să se joace. Cei doi fac echipă perfectă cu cățelul care trăiește tot la noi acasă și cu care cei doi se joacă, se aleargă și se hârjonesc toată ziua”, a spus Alina.

Când au auzit despre concursul cu animalele care seamănă cu stăpânii lor, prietenii blondinei au încurajat-o să participe și au pus-o să se înscrie, pentru că ei consideră că Zari seamănă foarte mult cu ea. Așa că Alina s-a înscris și s-a prezentat la filmare alături de Zari și de Nelu și, mai mult, a acceptat să fie machiată și aranjată conform culorilor de pe blănițele dihorilor. În timpul pregătirilor cu hair-stylistul Adrian Perjovschi, buzoianca a amintit și des­pre studiile pe care le-a făcut, respectiv cele de la Facultatea de Drept, și despre planurile pe care le are să intre în magistratură. ,,Sunt proaspăt absolventă a Facultății de Drept la Universitatea București și abia aștept să ajung în sala de judecată, pentru că mă voi îndrepta clar spre ma­gistratură”, a specificat Alina. Blondina este absol­ventă a Colegiului Națio­nal ,,Mihai Eminescu” de la Buzău, promoția 2016.