Monden

Alexandra Panaete s-a hotărât să spună… ,,Da!”

S-au văzut, s-au plăcut și s-au… luat! Cu alte cuvinte, pe repede înainte a mers relația tinerei soliste de muzică populară Alexandra Panaete cu Constantin Cristea, astfel că după câteva luni de împărtășit iubire și pus la cale planuri, cei doi au ales să spună ,,Da!”, înțelegând că se potrivesc ca două jumătăți ale aceluiași întreg.

Evenimentul, planificat cu doar o lună înainte, a avut loc într-un cadru de poveste, în satul Haleș, la piscina unui hotel renumit în zonă, acolo unde proaspeții miri au dansat și au petrecut până în zori alături de o gașcă mică de prieteni și membri ai ­fa­miliei. O parte a petrecerii s-a desfășurat în aer liber, acolo unde Alexandra și Constantin au fost însoțiți de martori (viitorii nași), colegi de scenă și membrii familiei și au fost declarați oficial cununați; apoi, invitații au luat masa în cortul restaurantului, iar la final distracția s-a mutat la piscină, unde cei mai curajoși petrecăreți au ales să facă baie în miez de noapte, să se răcorească după o zi toridă de sărbătorit.

Cântăreața de muzică populară a optat pentru două ținute, o rochie transparentă cu o trenă scurtă, fulgi și pene, precum și câteva pietre semipre­țioase, pentru ca mai târziu, când distracția s-a mutat la piscină, să aleagă o ținută albă, vaporoasă, cu volane, care să îi pună în valoare silueta. Make-up-ul și coafura au păstrat linia simplă, naturală, solista dorind bucle lejere și nuanțe rozalii, pe care și le-a ales și în buchetul de flori de la cununie.

Alexandra a fost o mire­sica frumoasă și grațioasă, care a purtat zâmbetul pe buze toată ziua, semn că aceea a fost una dintre cele mai fericite zile din viața ei. Reamintim că talentata cântăreață de muzică ­po­pulară a fost descoperită de profesoara Florentina Po­pescu de la Clubul Copiilor de la Berca pe când era în școala generală. Cele două au bifat zeci de emisiuni TV și sute de concursuri muzicale, în care Alexandra și-a făcut remarcat glasul, astăzi fiind nelipsită de pe scena evenimentelor private, a festivalurilor și a serbărilor câmpenești din județ.

Buzoianca a absolvit cursurile Colegiului Națio­nal ,,Mihai Eminescu” și anul trecut a terminat facultatea de Biologie.

Articole similare