Monden

Albumul lui Andrei Ursu, prezentat la emisiuni radio și TV

Melodiile de pe „Cântece de Inimă”, apreciate de fani

Un tur de forță al emisiunilor matinale și al radiourilor de top a fost făcut de artistul buzoian Andrei Ursu zilele acestea, el surprinzându-și fanii cu noul stil, cu abordarea inedită a emoționantului album „Cântece de Inimă”.

Lansarea EP-ului marchează așadar parcursul său artistic, iar vedetele cu care a colaborat l-au însoțit la filmările emisiunilor în care a fost invitat, apreciindu-i la maximum curajul de a o lua de la capăt și de aborda un nou stil. Prima piesă a fost „Hai, Inimă!”, care a beneficiat și de un videoclip haios, apoi a urmat „Îndrăgostiți de atâtea ori”, „Noaptea ne fură iubiri” (în colaborare cu Theo Rose), hit-ul „Crede-mă” și „Te iert”.

Acest album emoționant este disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 26 ianuarie. Materialul a fost scris de Andrei Ursu alături de Cezar Gună, Costel Domințeanu (DOMINO), Holy Molly, EMAA, Mario Morar, Ștefan Ioniță, Alex Parker, Bianca Dragomir și Realm. Lansarea acestui proiect marchează un moment de cotitură în parcursul artistic al lui Andrei Ursu, simbolizând nu doar un nou început, ci și o dezvoltare semnificativă în exprimarea sa artistică. EP-ul păstrează acel element inconfundabil specific artistului, aducând în prim-plan balade sincere, cântece bogate în adâncime sufletească și poezie sonoră, toate acestea pătrunzând adânc în inimile ascultătorilor prin melodii și versuri de o profunzime aparte.

Reamintim că în 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conținea cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni nr. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea stațiilor din țară, după succesul cu „Amore”. În 2023, artistul a lansat primul său album, „Fiesta’23”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker