Actualitate

FOTO / Ajutoarele lui Moș Nicolae de la Evofarm, cadouri pentru 100 de copii din familii fără posibilități

An de an, toți copiii din întreaga Românie îl așteap­tă pe Moș Nicolae, să le pună cadouri în ghetuțe în seara de 5 decembrie. Cei mici trăiesc tot anul cu speranța că Moșul îi va vizita. Sunt cuminți, fac fapte bune, cred în magie, dar, în seara ajunului de Moș Nicolae, în locul ghetuțelor lustruite și pline cu dulciuri, pentru unii copii mai puțin norocoși locul rămâne gol.

Acesta este și motivul pentru care, în acest an, cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de la înființare și peste 100 de farmacii Evofarm des­chise în opt județe din țară, reprezentanții acestui lanț de farmacii și-au propus să fie ajutorul lui Moș Nicolae și să împartă 100 de daruri acelor copii care trăiesc în familii cu mai puține posibilități. Astfel, o sută de perechi de ghetuțe impermeabile și călduroase au fost umplute cu dulciuri și fructe și oferite copiilor care au cea mai mare nevoie de ele, transmit reprezentanții Evofarm.

„Sperăm că, prin acest dar, cei mici au retrăit magia sărbătorilor și se vor putea juca în voie în sezonul rece. Prin acest gest dorim să ne arătăm recunoștința pentru susținerea pe care am avut-o și o avem din partea comunităților în care suntem prezenți, în cei peste zece ani de activitate. Ne propunem să ofe­rim în continuare servicii farmaceutice de înaltă ca­litate care susțin activ și eficient nevoile de sănătate ale pacienților noștri. Obiectivul nostru este să oferim o șansă la sănătate tuturor românilor.

Pe lângă serviciile de calitate și profesioniștii care îi așteaptă pe pacienți în fiecare zi în farmacii, ne-am implicat tot mai mult să asigurăm oamenilor din comunitățile în care suntem prezenți o viață cât mai bună. Încă de la înființare, lanțul farmaceutic Evofarm și-a propus să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Fie că alegi să tratezi sau să previi, sănătatea este la îndemâna ta atunci când alegi lanțul de farmacii Evofarm, cu cei peste 280 de profesioniști în domeniul Sănă­tății gata să-ți ofere cele mai bune sfaturi medicale și cele mai accesibile produse cu promptitudine greu de ­egalat. Vă urăm sărbători cu bine, împodobite cu pace și liniște sufle­tească!”, transmit repre­zentanții Evofarm prin intermediul unui comunicat de presă. (Foto: Răzvan Stuparu)

Lanțul de farmacii Evofarm a luat naștere din dorința de a pune sănătatea oamenilor pe primul plan. În cei zece ani de activitate, a devenit un lanț regional, cu prezență mare în zona rurală, rămasă neacoperită de marile lanțuri de farmacii. Astăzi, în cadrul lanțului de farmacii Evofarm lucrează zi de zi aproximativ 280 de profesioniști în domeniul Sănă­tății, pregătiți mereu să vină în ajutorul celorlalți.

Încă de la înființare, lanțul de farmacii Evofarm și-a propus să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Evofarm intră în prima linie și luptă fără compromis pentru sănătatea de zi cu zi a românilor obișnuiți de la comune, sate și orașe mici.

Ghidați de principiul „Un om sănătos este un om puternic, activ și energic”, Evofarm știe cât de importante sunt prevenția și medicația periodică, astfel că asigură tratamente lunare la prețuri mici. Diversitatea produselor din portofoliu și orientarea spre soluții de sănătate adaptate vieții active din zona rurală și din orașele mici fac ca Evofarm să fie o alternativă de încredere și la îndemâna tuturor oamenilor.

 

Articole similare