duminică, 07 martie 2021

Aida Parascan: „Sunt singură de șapte ani pentru că încă am traume interioare nerezolvate”

• Buzoianca a dezvăluit într-un interviu ce o împiedică să aibă un iubit

Este mama a trei copii (Gianina, Samuel și Emilia) și, în afară de serviciu și casă, Aida nu își mai face timp pentru nimic. Și nu pentru că nu ar fi curtată sau admirată, ci pentru că ea consideră că nu este dispusă să cedeze din libertatea acumulată de-a lungul anilor în viața ei.

„Nu aș mai suporta să fiu chestionată, întrebată sau să mi se interzică să mă duc undeva, dacă jobul mi-o cere”, a specificat Aida. Buzoianca și-a deschis sufletul zilele trecute în timpul unui interviu de televiziune și a dezvăluit ce o împiedică să-și găsească un bărbat. Ea a povestit despre traumele care au schimbat-o, dar și cum a reacționat atunci când copiii au întrebat-o de ce e singură. „Am traume interioare nerezolvate. Am tot trăit momente alături de bărbați care nu au dorit o relație, un angajament. Nu este vina nimănui, eu eram problema, că nici eu nu îmi doream, dar nu știam asta. Eu știu acum că îmi iubesc libertatea, asta cred că este explicația. Sunt foarte cerebrală și nu suport să nu aibă încredere în mine un bărbat, și atunci apar compromisurile. Mai aștept, am stat șapte ani pe pauză, mai aștept”, a spus mastercheful.

Însă, dacă atunci când este întrebată despre viața amoroasă, Aida răspunde dacă vrea și cum vrea, când vine vorba despre copii, lucrurile nu mai suportă amânare. Recent, într-o plimbare prin parc alături de Samuel și Emilia, Aida a fost blocată de cererile lor de a avea și mama lor un iubit. „Cred că ei își doresc mai mult asta. Emilia mi-a spus că mă vrea mai mult acasă, așa că iubitul meu ar trebui să se ducă la muncă să facă bani, iar ea să stea cu mine acasă. Sami însă ar vrea pentru mine un soț, nu iubit, nu prieten, pentru că vrea și el un tată. M-a blocat aici. Și cred că acesta este momentul în care ar trebui să îl iert pe tatăl lor, ca să nu mai fie și el supărat, pentru că el are tată deja, nu trebuie să am eu un iubit ca să îl simtă el ca pe un tată”, a mai completat Aida.

Reamintim că buzoianca a devenit mamă pentru prima dată pe când avea 19 ani, însă tatăl Gianinei a murit într-un accident de mașină. Pentru a-și câștiga existența, ea s-a mutat în Italia, unde a lucrat ca ospătar și a locuit zece ani acolo, unde l-a cunoscut pe tatăl lui Samuel și al Emiliei. Când lucrurile nu au mai mers bine între cei doi, Aida s-a întors în țară, unde a dovedit în 2013 că merită ­titlul de cel mai bun masterchef. Aida Parascan i-a convins pe Cătălin Scăr­lătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu că este vrednică de titlul Master Chef și de cecul de 50.000 de euro. Ea a gătit atunci „cel mai bun pește din concurs“, după cum a apreciat chef  Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul și șofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oțet balsamic și mușchi de porc ma­rinat cu ierburi provensale.

loading...
error: Content is protected !!