Monden

Aida Parascan a rămas cu traume după un accident rutier

„E greu să mă mai urc în maşină cu altcineva la volan, am o teamă, dau indicaţii. Am scăpat, din fericire”, spune buzoianca

Câştigătoarea MasterChef în 2013, Aida Parascan, a trecut prin momente cumplite în urmă cu aproximativ un an, eveniment despre care a ales să vorbească abia zilele acestea. Aida a povestit că a fost implicată într-un grav accident de circulație acasă, la Buzău, dar din fericire a scăpat cu răni ușoare, deși mașina în care se afla s-a răsturnat de trei ori.

În cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, Aida Parascan a dezvăluit ce a simțit în urmă cu nouă luni, când a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în luna mai, când buzoianca se afla în mașina unei prietene. Aida era pe scaunul din dreapta, în momentul în care conducătoarea auto ar fi tras dreapta pentru a face loc unui alt vehicul să o depăşească. Vehiculul a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului şi s-a rostogolit pe câmp de câteva ori. Incidentul a avut loc chiar aproape de intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti. Aida Parascan și amica ei au scăpat cu doar câteva răni ușoare.

„După accident, am avut o traumă, dar cred că s-a vindecat. Mă mai sperii când conduce altcineva, pentru că atunci când s-a întâmplat nu eram o la volan. Şi atunci am o teamă pentru că nu e ceva ce pot controla eu, e greu să ai încredere în altcineva. E greu să mă mai urc în maşină cu altcineva la volan, am o teamă, dau indicaţii. Am scăpat, din fericire. Ne-am rostogolit de câteva ori, şoferiţa a pierdut controlul maşinii, a luat o groapă şi a tras tare de volan, era şi începătoare, s-a speriat de maşina care venea din faţă şi ne-am rostogolit pe câmp. Nici maşina nu era ce trebuie, avem nevoie de maşini bune, să ne ajute în astfel de momente. Aveam centura, din fericire! Îngerul păzitor mi-a zis să fac asta, i-am spus şi şoferiţei. Mi-am ascultat intuiţia, e foarte important să ai o conexiune cu tine, să te asculţi”, a declarat Aida pentru playtech.ro.

La nouă luni de la accidentul rutier, viața Aidei s-a schimbat radical. Ea a ales să părăsească Capitala și să se mute în Clisura Dunării. Buzoianca spune că luat decizia pentru a fi cât mai aproape de natură: „Oamenii nu sunt făcuţi să stea printre betoane, trebuie să se conecteze cu natura, cu pământul. Pe vremuri, bătrânii noştri aveau bastoane din lemn care îi ajutau să se împământeze, dar lucrurile s-au schimbat. Avem nevoie să ne întoarcem la orgini. Am luat decizia de a mă muta acolo imediat, nu am luat în considerare distanța, există maşină, tren, citesc o carte pe drum, mă relaxez”, susține Aida Parascan.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker