Monden

Aida Parascan a pierdut sarcina

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămâna însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat”, a declarat Aida Parascan după ce a ajuns acasă de la spital, unde a trecut printr-o operație care i-a pus viața în pericol.

Tocmai pentru ca lucrurile să fie în regulă și să se bucure cu adevărat de sarcină, buzoianca nu a anunțat de la început că va fi mamă pentru a patra oară, ci a așteptat să treacă câteva luni, ca să se asigure că sănătatea ei și a micuțului sunt în parametrii normali. Însă, la scurt timp după ce a scris pe contul de socializare că este însărcinată, Aida a făcut cumplitul anunț și a dat detalii la Antena Stars: „Am fost la control acum o lună, iar medicul a zis că nu e necesar să-mi facă o ecografie, și am zis că data viitoare o să merg la alt medic. Miercurea trecută am ajuns la spital la o vizită de control și, când mi s-a pus ecograful, am văzut imediat că inima lui nu mai bate și mi s-a spus că a murit de ceva timp, că viața mea era în pericol și aș fi putut să mor”, a spus Aida.

Buzoianca a mai adăugat că, probabil, fătul nu mai trăia de trei-patru săptămâni dar, pentru că ea a fost tot timpul foarte activă și având mult lichid, i s-a părut că îl simte pe bebeluș mișcând în burtă. „Inima «îngerașului» a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a mai fost mesajul Aidei. Mastercheful nu luase prea multe kilograme în plus, dar simțea într-un fel că este o sarcină foarte dificilă. „A fost cea mai mare frică a mea (n.r., de reacția copiilor)… am trei copii care sunt îngeri, au fost extraordinar de fericiți și bucuroși… erau superfericiți”, a mai spus Aida Parascan la Antena Stars.

Buzoianca a dezvăluit și care este relația cu tatăl copiilor săi. Din păcate, fosta concurentă de la PRO TV este o mamă singură, însă nu se plânge de asta. „Să spunem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de șapte ani fac acest lucru… eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața. Niciodată să nu va simțiți obligate să faceti un avort. Unei femei nu trebuie să-i fie frică să-și crească copiii singură. Foarte greu un bărbat simte ceea ce simte o femeie în privința unui copil… suntem diferiți”, a încheiat vedeta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!