Monden

 Aida Parascan a luat-o din nou de la zero

Cu siguranță, viața bate filmul în cazul Aidei Parascan, care trece prin suișuri și coborâșuri când se aș­teaptă cel mai puțin. Până la vârsta de 39 de ani, vedeta a trecut prin multe momente de cumpănă: și-a pierdut primul soț într-un accident de mașină și a rămas mamă singură, apoi a divorțat de tatăl celorlați doi copii, a depășit drama unui incendiu în care a pierdut o parte din banii pe care îi avea în bucătărie, dar a trecut și prin pierderea unui copil care i-a murit în pântec în luna a cincea de sarcină. Contactată de reporterii impact.ro, vedeta a declarat că a ales să o ia din nou de la zero, deschizându-și un cabinet unde face terapie cu persoanele cu probleme.

În urmă cu o lună, Aida Parascan a ieșit cu declarații în spațiul public și a povestit prin ce perioadă urâtă din viață trece, având în vedere că a trebuit să depășească drama nașterii, pe cale naturală, a bebelușului mort în pântecele sale de aproape patru săptămâni, în a cincea lună de sarcină. Și asta nu este tot, pentru că Aida Parascan a fost singură în acele momente dificile, din cauză că tatăl ,,s-a detașat” de relația pe care o avea cu buzoianca. „Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea îm­prejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, povestea atunci Aida Parascan într-o emisiune de la Prima TV.

Au trecut câteva luni de atunci, iar vedeta s-a pus din nou pe picioare, și-a încărcat bateriile și a petrecut câteva mini-vacanțe cu copiii, dar s-a apucat și de o nouă afacere, deschizându-și un cabinet dedicat persoanelor care trec în viață prin momente asemănătoare cu ale sale. „Sunt bine, nu mă plâng! Am fost în week-end la mare, a fost foarte frumos, am reușit să mă deconectez puțin de toate lucrurile și proble­mele de zi cu zi. Eu îmi încarc bateriile în natură, acolo mă simt eu cel mai bine. Am fost vara aceasta de două ori și la munte. Pentru mine, muntele are o energie aparte. Mă bucur de copii, sunt bine, au fost cu mine plecați, acum i-am lăsat câteva zile la mama, iar spre sfârșitul săptă­mânii o să mă duc să îi iau din nou acasă. Mi-am des­chis recent un cabinet unde fac terapie cu persoanele care au probleme. Asta după ce timp de nouă ani eu am mers la terapie și acum m-am decis să și profesez”, a declarat Aida.

Articole similare