Monden

Aida Parascan lansează la Buzău cartea ,,Drumul către El”

,,În viață avem altfel de indicatoare, unele dintre ele fiind cărțile. Ele îți pot ușura drumul și te pot face să vezi mai bine direcția în care e bine să mergi. Vă invit să descoperiți un indicator, o carte scrisă pe <El Camino> în 30 de zile, acolo unde săgețile galbene îți indică mereu direcția în care trebuie să mergi. O carte plină de semne, care duc spre trezire și informare. Va fi o călătorie în timp și spațiu, plină de indicatoare și descoperiri”, a spus Aida Parascan în invitația lansată buzoienilor care o cunosc și vor să o întâlnească față în față.

Lansarea  cărții ,,Drumul către El” va avea loc miercuri, la Magnolia Urban Caffee, începând cu ora 17.30. Mastercheful a mai lansat în 2015 o carte, dar despre preparate delicioase și rapide, atunci fiind în apogeul carierei sale de bucătar, după ce în 2013 câștigase titlul de Masterchef la emisiunea de pe ProTV.

În ultimul timp însă, a trecut prin mai multe momente de cumpănă, ceea ce a făcut-o să se reorienteze către cursuri de psihologie, terapie și, mai nou, are un contract cu cei de la Antena Stars, fiind invitată de două ori pe săptămână în rol de ­te­rapeut, în cadrul unei emisiuni de divertisment. ,,Sunt chemată în studioul de televiziune grație cursurilor și diplomelor obți­nute în timp, de când m-am reorientat către acest domeniu care m-a ajutat și pe mine să înțeleg semnele din jur la orice acțiune, ce îmi este destinat și de ce mi se întâmplă lucrurile într-un anumit fel în viață”, a declarat, în exclusivitate pentru OPINIA, Aida Parascan.

Acestea vor fi și ideile și informațiile transmise în cartea pe care a pregătit-o și pentru cititorii buzoieni, pe care Aida o va lansa miercuri, acasă. Majoritatea concluziilor sunt formulate pe baza experienței trăite pe celebrul drum ,,El Camino de Santiago”, pelerinaj de 800 de kilometri, pe care buzoianca l-a parcurs în 23 de zile, luna trecută. ,,O viață în 23 de zile sau 23 de vieți trăite zi de zi. Percepția timpului e diferită, totul e altfel… Întâlnești persoane din toate colțurile lumii, prieteni care fac același drum, indiferent de vârstă, națio­na­litate sau sex. De pe Camino te întorci alt om”, a fost principala concluzie a vedetei, iar detaliile acestei unice experiențe le veți afla din cartea ,,Drumul către El” și, mai ales, participând la  lansarea, miercuri, 22 decembrie, de la ora 17.30.

Articole similare