Monden

Aida Parascan, dramă după dramă

„Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea ,,Exclusiv VIP” de la Prima TV.

La puțin timp după ce a pierdut sarcina, bebelușul i-a apărut în vis Aidei: „Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a zece mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhan­ghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”, a mai declarat mastercheful.

Aida Parascan a trebuit să nască natural fătul mort și a stat aproape șapte ore pe masa de operație. La final, medicii i-au spus că fătul era în descompunere, căci inima bebelușului în­cetase să mai bată de o lună. „Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo, la spital, când aju­ngi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxe degeaba”, a mai spus Aida Parascan.

Cu câteva săptămâni în urmă, totul era roz pentru buzoiancă. Vedeta spunea că din încasările ei ,,bucătă­rești”, din emisiuni și din terapia pe care o face cu oamenii își plătește chiria și cheltuielile cu cei trei copii ai săi. Deși a recunoscut că nu își permite să își cumpere o locuință în zona foarte scumpă în care trăiește cu copiii ei, Aida era pregătită pentru o altă investiție necesară pentru noul membru al familiei care va veni urma să vină: o mașină mai mare. „În momentul în care ai copiii nu te gândești că sunt niște sacrificii. Sunt eforturi, dar pot spune că sunt și o norocoasă, că mie îmi place ce fac. În afară de emisiune, sunt și terapeut și lucrez cu oameni. Chiar îmi place ceea ce fac, este greu, nu pot să spun că este ușor (…) Da, a fost destul de greu și a trebuit să muncesc foarte mult și asta a luat din timpul petrecut cu copiii. Câtodată s-a văzut lipsa mea, dar și ei trebuie să înțeleagă. Am ales să stau cu chirie pentru că în zona în care locuiesc nu mi-aș permite acum să îmi iau o casă, sunt foarte scumpe. Nu vreau să fac împrumut, nu îmi plac ches­tiile astea bancare. Ce pot să fac, fac, ce nu, asta este. Cred că în vreo două-trei săptămâni o să-mi iau o mașină mai mare”, spu­nea Aida Parascan la Antena Stars.

În ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl copiilor ei, dar și cu cel ce putea fi viitorul tată, Aida a menționat că are o comunicare deschisă cu aceștia și consideră un lucru normal să vorbească în mod constant. „Să spu­nem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el, pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de șapte ani fac acest lucru… Eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața”, a concluzionat mastercheful.

Articole similare