Monden

Aida Parascan anunță prima tabără de inteligență emoțională și relaționare

Frumoasa Aida Parascan a anunțat că este foarte încântată de un eveniment în a cărei organizare este implicată și ea, eveniment ce va avea loc la începutul lunii aprilie. Este vorba despre o tabără cu și despre emoții, trăiri și relații, care se intitulează „Măiestria Relațiilor”. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și, alături de buzoiancă vor mai „ucra” spiritual alți doi speakeri motivaționali. Cei care vor să participe trebuie să știe că au totul inclus, însă contra unei sume de bani. De exemplu, o persoană care își dorește o cameră dublă trebuie să scoată din buzunar suma de 3.000 de lei, însă, dacă achită până pe 28 martie, îl va costa 1.800 de lei. De asemenea, două persoane și un invitat trebuie să plătească 6.000 de lei, dar dacă vor achita până pe 28 martie vor plăti între 3.150 și 3.600 de lei, iar o persoană care dorește o cameră dublă achită 3.450 de lei, și dacă plătește până pe 28 martie, doar 2.250 de lei.

Viața Aidei Parascan (42 de ani) s-a schimbat radical în ultimele trei luni. Dacă până acum fosta câștigătoare de la MasterChef din 2013 avea grija zilei de mâine din cauza banilor, acum vedeta parcă plutește pe un norișor roz. Potrivit presei centrale, ea s-a mutat la Clisura Dunării împreună cu doi dintre cei trei copii ai săi – cu Samuel (15 ani) și cu Emilia (12 ani) -, după ce s-a angajat la un resort de lux din zonă. Astfel, acum cei trei duc o viață fără griji, deoarece au cazarea asigurată. Așa că banul în acest moment nu mai reprezintă o problemă pentru Aida.

„Îmi încarc bateriile în perioada aceasta pentru sezonul de turiști care urmează să înceapă. Week-end-ul următor o să vin în București unde o să particip la un eveniment ce are ca subiect constelațiile familiale. Aici, unde m-am angajat, la resort, în luna ianuarie și februarie este închis. Nu sunt turiști. Activitatea începe abia din martie, dar am activitate în continuare aici, pregătesc meniul pentru perioada care urmează, dar totul pe hârtie momentan. Pentru că programul de lucru, momentan, îmi permite să mai fac și altceva pe lângă, nu ezit, în această perioadă, să mă relaxez. Astfel că merg destul de des la Băile Herculane, pentru că este la câțiva kilometri de mine, la spa și piscină”, a declarat Aida Parascan pentru click.ro.

În urmă cu doar trei luni, atunci când a început noul job, Aida Parascan mărturisea cât este de încântată de programul de la serviciu: „Acum lucrez doar în week-end, dar o să vină și perioade când voi lucra și în cursul săptămânii. Sarcinile mele sunt să fac meniul și să instruiesc personalul de aici. Salariul pe care îl primesc lunar este mult peste așteptările mele. Copiii sunt și ei bine, au început să le placă aici, ceea ce mă bucură foarte mult”, a mai spus buzoianca.

În primăvara anului 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de „MasterChef” şi premiul de 50.000 euro, la PRO TV., Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba, mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani i-a garantat succesul profesional din prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker