vineri, 07 august 2020

Adriana Petcu, din nou la Administraţia Bazinală, după mai bine de doi ani la vârful Ministerului Apelor şi Pădurilor

Fostul ministru şi, ulterior,  secretar de stat în Ministerul Apelor şi Pădurilor Adriana Petcu a revenit pe funcţia de director al Administraţiei Bazinale Buzău-Ialomiţa, în urma demiterii Guvernului Dăncilă. Adriana Petcu şi-a reluat atribuţiile începând de luni, iar prima apariţie în această calitate a avut-o marţi la şedinţa Centrului Local pentru Combaterea Bolilor, unde a fost remarcată de prefectul Carmen Ichim care a ţinut să-i ureze bun-venit.

Adriana Petcu este director al Administratiei Bazinale de Apa Buzău-Ialomiţa din 2010. În ianuarie 2017 a fost învestită ministru al Apelor şi Pădurilor în Guvernul Grindea­nu. Ulterior, ea a deţinut funcţia de secretar de stat pentru Ape în acelaşi ­mi­nister în Guvernul Tudose şi apoi în Executivul condus de Viorica Dăncilă.

În tot acest timp, atribuţiile i-au fost preluate de alte persoane din conducerea ABA Buzău-Ialomiţa, funcţia fiind practic rezervată.

În 2014, Agenţia Naţio­nală de Integritate a constatat existenţa unui confict de interese penal în ceea ce o priveşte, dar Liviu Dragnea a declarat în 2017 că Adriana Petcu a câştigat procesul pe fond.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!