Sport

Acuze dure și o întrebare ca un titlu de film: A fost sau n-a fost?

Ecoul finalului de meci dintre HC și CSM București nu s-a stins, mai ales după ce declarațiile lui Gabriel Armanu au ajuns și în presa națională. Tranșant, tehnicianul născut la Bacău nu a menajat sub nicio formă brigada care a oficiat sâmbătă, în ciuda faptului că este membru în Consiliul de Administrației al federației: „Îmi propusesem la începutul sezonului să nu vorbesc deloc despre arbitraje, dar ce s-a întâmplat depășește orice limită. A fost o mizerie fără margini, o bătaie de joc a oamenilor în roz față de munca tuturor. Ce e frustrant e că am fost cel care a susținut mărirea baremurilor de arbitraj în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Trebuie să spunem deschis că, în acest moment, arbitrajul românesc este praf!”.

Și conducerea clubului a atacat vehement maniera de arbitraj. Cu amărăciune în glas, Georgian Băducu, președintele grupării, a opinat că cei doi cavaleri ai fluierului și-au bătut pur și simplu joc de meci: „E o mare problemă. Din păcate, dacă acești doi băieți, internaționali, candidați, nu știu cum sunt ei, vin și-și permit să arbitreze așa pe banii cluburilor – și nu este singurul meci la care au fost probleme -, înseamnă că muncim ca proștii și cineva vine și-și bate joc de banii noștri”.

Dincolo de maniera de arbitraj, rămâne dilema golului marcat de Lupi, reușită anulată de cuplul Cazan-Suliman, aceștia considerând că timpul de joc fusese epuizat. Ultima fază a partidei a stârnit controverse aprinse și la nivel național, însă speța este, cel puțin deocamdată, una neclară. Rămâne, totuși, întrebarea care citează titlul filmului lui Corneliu Porumboiu: A fost sau n-a fost?

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker