luni, 03 august 2020

UPDATE VIDEO Accident pe Unirii. Fostă judecătoare implicată

UPDATE 3

Victima de 74 de ani este o fostă judecătoare, potrivit șansanews.ro. Mariana Coțofană a condus secția contecios administrativ și fiscal a Tribunalului Buzău, fiind pensionată de câțiva ani.

UPDATE 2

Cele două victime au fost transportate la UPU Buzău, femeia în vârstă de 74 de ani având multiple traumatism – politraumatism prin accident rutier, cu TCC cu pierdere de cunoștință, traumatism cot stâng, traumatism toraco-abdominal. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, pacienta este stabilă hemodinamic și respirator, în curs de investigații. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 34 de ani, a fost rănită ușor, în curs de investigații.

UPDATE 1

Din primele cercetări efectuate la fața locului re polițiști a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe bld. Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor, o buzoiancă de 74 de ani, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Accident rutier în municipiul Buzău, în zona Unirii Sud. Din primele date, o persoană a fost rănită.

Revenim cu detalii.

 

2 COMENTARII

  1. Unde continuă polițiștii cercetările în concediu??? Dacă noi avem lovită mașina cine o va repara cu ce bani de la noi? Dacă ea a fost lovită de babă aia de 74 de ani??

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!