Economic

Aaylex ONE, parteneriat cu Cooperativa Țara Mea

Producătorul de carne de pui Aaylex ONE a încheiat un parteneriat strategic cu cea mai mare cooperativă agricolă integrată din România, Cooperativa Țara Mea, cu scopul de a comercializa produse „ready to cook” și „ready to eat”. Prin acest parteneriat, cele două companii își propun să faciliteze accesul consumatorilor de pretutindeni la produse românești din carne de pui. Potrivit reprezentanților producătorului român, AAylex One va beneficia prin acest parteneriat strategic de o extindere a pieței de desfacere.

„M-am bucurat să identificăm în parteneriatul cu Cooperativa Integrată Țara Mea dorința comună de a facilita accesul rapid al consumatorilor de pretutindeni, la o hrană de calitate. Răspundem astfel nevoilor consumatorilor de a avea opțiuni versatile de pregătire a meselor. Le oferim în același timp, alimente sănătoase, naturale și apetisante, game complexe, inovative, bazate pe carnea ce provine de la puii Cocorico, crescuți etic, hrăniți sută la sută în mod natural și responsabil”, a precizat Bogdan Stanca, fondator și Președinte Directorat AAylex ONE.

Produsele bazate pe carne de pui vor fi produse în noile fabrici Aaylex ONE, dotate cu tehnologii unice și automatizări avansate, de ultimă generație. „E deja binecunoscut faptul că eu cred în produsele românești și voi investi în dezvoltarea lor, ori de câte ori va fi necesar. Astăzi, peste 93 la sută dintre produsele de pe piață, pe segmentele ready to cook și ready to eat, provin din import și acest lucru trebuie schimbat, pentru că România are produse de o calitate extraordinară. Trebuie doar să ținem pasul cu trendurile din piață. Și putem face asta investind continuu în game noi de produse. Acest parteneriat va oferi românilor hrană de calitate, la prețuri accesibile și va marca, de asemenea, trecerea într-o nouă eră, o schimbare fundamentală pe segmentul cărnii de pui: produse gândite după nevoile actuale ale cumpărătorilor”,  adaugă Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și are peste 5.000 de fermieri membri, cu activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite și  băcănie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare