Sport

Ultima repetiție pentru Gloria

Sâmbătă, amical cu Petrolul

Ultima oportunitate pentru Andrei Prepeliță de a ajusta tacticile exersate în pauza de iarnă și de a contura un prim unsprezece, înaintea reluării campionatului. Sâmbătă, Gloria va juca ultimul amical din această iarnă, cu Petrolul Ploiești, la Blejoi, de la 12.30.

Galben-albaștrii vor disputa vineri după-amiază, de la 17.00, meciul de campionat cu Poli Iași, astfel că sâmbătă se vor prezenta la meci, cel mai probabil, cu a doua garnitură, formată din fotbaliștii care nu vor juca împotriva moldovenilor sau cu cei care vor prinde mai puține minute. În ciuda acestui aspect, un meci de verificare cu o trupă din Superligă este mai bun decât unul cu una din eșaloanele inferioare.

Până acum, Gloria a disputat în această pauză de iarnă cinci meciuri de verificare, cu CSM Râmnicu Sărat (3-1), CS Dinamo București (4-2), Polonia Varșovia (1-1), Kyrghistan U23 (2-0) și Shkupi Skopje (0-0).

Zilele acestea, conducerea grupării va încerca încă un transfer al unui jucător cu state solide în Superligă. Fotbalistul a ajuns deja în România, urmând a fi evaluat în câteva zile „de probă”, întrucât este liber de contract din vară. Dacă parametrii fizici vor fi optimi, ar urma să semneze cu clubul din Crâng.

Articole similare