Monden

FOTO | Mădălina Urloiu așteaptă al doilea copil

Trăiește din plin visul american, cu o viață perfectă și un soț milionar ce i-a dăruit o familie fumoasă. Fosta mondenă de Dorobanți făcea furori în lumea bună a Capitalei în urmă cu cinci ani, dar a ales să plece dincolo de ocean unde și-a găsit jumătatea, iar apoi a devenit mamă.

În urmă cu câțiva ani, buzoianca Mădălina Urloiu a decis să lase lumea mondenă a Capitalei și să plece din țară plină de speranțe pentru o viață mai bună. Și bine a ales, pentru că acum viața ei s-a schimbat total și se declară extrem de fericită. „Părerea mea este că viața oriunde este frumoasă, depinde de fiecare cum alege și cum și-o face. Rolul de mămică pe care l-am jucat în ultima perioadă implică multe sacrificii, este foarte greu câteodată, dar nu l-aș schimba niciodată”, a declarat Mădălina pentru cancan.ro

Mădălina are o fetiță alături de Frank Stile, medicul estetician al vedetelor de la Hollywood, și se pregătește acum să devină mămică pentru a două oară. Cunoscutul model buzoian de peste Ocean spune că trăiește din nou cele mai frumoase clipe din viața sa. Ea a postat o imagine cu testul de sarcină, dar cu și reacția fetiței sale la aflarea veștii că familia se va mări. După ce a dat vestea cea mare, fanii au fost curioși să afle sexul copilului. Totuși, deși mulți au întrebat-o dacă vor avea un băiețel, vedeta nu a făcut nicio dezvăluire în acest sens.

Reamintim că Mădălina Urloiu a adus pe lume primul său copil în anul 2021, atunci când a născut-o pe Maria. La acea vreme, medicul estetician se declara un bărbat împlinit și fericit, și îi mulțumea soției sale pentru faptul că l-a făcut tată. Suntem mândri să anunțăm sosirea celui mai nou membru al echipei noastre. Fetița Maria Stile (…) Atât de recunoscător. Mulțumesc soției mele frumoase și puternice care (…) mi-a oferit acum cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cineva!”, scria la acea vreme Frank Stile, pe Instagram, la scurt timp după nașterea fiicei sale.

Mădălina Urloiu este din Valea Râmnicului dar s-a mutat cu liceul în Capitală. Ea a început să fie văzută în peisajul monden al Capitalei la brațul unor băieți de bani gata. După puțin timp, a început să participe la diferite castinguri pentru a obține un post de asistentă la mai multe televiziuni, devenind pentru o perioadă chiar asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”. Așa a prins buzoianca și cursa către titlul de „play-mate al lunii iunie” în ediția românească a revistei Playboy.

Mădălina Urloiu și-a văzut de drumul ei și a trecut de la statutul de fată de la Valea Râmnicului la femeie bogată în Los Angeles. Bruneta s-a căsătorit în secret în 2018 cu Frank Stile, un celebru estetician din Statele Unite, chirurg plastician foarte apreciat de vedetele de la Hollywood.

Articole similare