Actualitate

Halucinant! De ce împușcat-o tânărul de 18 ani pe minora din Râmnic

Ies la suprafață noi detalii legate de cazul fetei de 14 ani care a fost împușcată cu un pistol de tip airsoft de un tânăr pe care nu îl cunoștea. Agresorul a explicat motivul pentru care a recurs la acest gest, iar declarațiile lui sunt de-a dreptul șocante.

Adolescenta ar fi fost împușcată intenționat de tânărul în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău. Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, victima se plimbă liniştită pe stradă cu un grup de prieteni. După puțin timp, o maşină oprește în dreptul lor. Atacatorul are și o explicație pentru gestul șocant pe care l-a făcut: „fata s-a uitat ciudat la noi”.

„Eram în maşină cu prietenii mei şi am intrat în conflict cu această fată urmând ca după să o intimidez, nu neapărat să o rănesc. Fata se uita ciudat la noi. Şi am tras cu acel pistol”, a povestit atacatorul, potrivit gândul.ro. Ca urmare, victima „s-a prezentat la camera de gardă primiri urgenţe, chirurgie. Prezenta o plagă punctiformă, arcadă sprâncenoasă dreapta. I s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a necesitat internare”, a explicat Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, pentru „Observator”.

Tânărul care a deschis focul are 18 ani şi s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii i-au confiscat arma. Pistoalele tip airsoft sunt considerate neletale şi pot fi cumpărate de oricine. Dar asta nu însemnă că nu sunt periculoase.

Articole similare