Cultură

Dublă lansare de carte a istoricului Marius Adrian Nicoară

Două noi cărți care poartă semnătura istoricului  Marius Adrian Nicoară au fost lansate în cadrul adunării generale a Asociației Române pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii (ARPIA) Buzău, în prezența membrilor asociației și a unor invitați ai autorului. Una dintre cărți se numește „Raiduri în istorie” și este o compilație a articolelor apărute sub semnătura autorului – M.A. Nicoară, despre cercetările și actualizările date de documentele și arhivele istorice studiate. Cea de-a doua carte, „Raiduri prin cultură” este o carte-compozit, cu articole apărute de-a lungul timpului în cadrul unor publicații sau sesiuni de comunicări științifice. Ambele volume au apărut la editura TipoMoldova.

Cu ocazia acestei duble lansări de carte, alături de autor au vorbit gl. fl.aer. (r) Aurel Stan, cdor. (r) dr. Mircea Tănase și dl. Aurel Ștefanachi, antreprenor, scriitor, membru al filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Lansarea de carte a constituit și o bucurie a membrilor Arpia de a fi împreună,  de a cunoaște noii membri ARPIA, o stare de bine în familia celor care iubesc aviația și cultura.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker