Actualitate

Ce artiști cunoscuți vor cânta la Drăgaica de anul acesta

În perioada 9 și 25 iunie va avea loc Târgul Drăgaica, cel mai vechi de acest tip din țara noastră, atestat documentar încă din secolul al XVIII-lea. Motiv de bucurie pentru copii și adulți deopotrivă, Drăgaica va fi și locul în care peste 100 de comercianți din toată țara își vor expune mărfurile. Buzoienii și amatorii de distracție din toată țara sunt așteptați din 9 iunie, începând cu ora 10.00, să ia parte la toate surprizele pregătite de organizatori.

Bineînțeles, nu vor lipsi concertele unor artiști cunoscuți pe plan național, iar timp de două săptămâni, Buzăul se va bucura de muzică pentru toate gusturile. În fiecare seară vor avea loc concerte ale unor nume mari din muzica românească, precum Andra, Damian & Brothers, Direcția 5, Pepe, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Andia, Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, și ale unor artiști buzoieni foarte îndrăgiți, precum Nemuritorii, Mario Buzoianu, Lucia Dumitrescu sau Claudia Colniceanu.

În zilele de 17 și 18 iunie, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului surprize de proporții: Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, Ansamblul Bulgare de la Sofia, Niculina Stoican, Adrian Naidin, precum și mulți alți artiști, vor onora tradiția și vor bucura publicul amator de muzică populară și de petrecere. Concertele vor începe zilnic la ora 18.00, publicul fiind așteptat să se strângă în zona de concert de la ora 17:00 în fiecare zi.

Articole similare