Educație

Nadia Drăgan, două premii la concursul „Codlea Song Fest”

Eleva Nadia Drăgan a obținut noi premii la concursul muzical desfășurat în data de 25 martie, la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, respectiv a III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru copii și adolescenți „CODLEA SONG FEST”.

Ca și la edițiile precedente, organizatorii și-au propus și de această dată să descopere și să promoveze tinerii talentați și muzicia specifică vârstei lor, pentru a le dezvolta spiritul de competiție și corectitudine și pentru a le  promova dragostea pentru artă.La această competiție muzicală a simțului estetic, a bunului gust, a creativității,  Nadia a stălucit din nou. Ea a obținut locul I la secțiunea pop internațional și locul II la secțiunea pop românesc.

CODLEA SONG FEST se dorește a fi o modalitate de promovare și stimulare a muzicii ușoare în rândul tinerelor talente, precum și readucerea în atenția publicului a celor mai valoroase creații muzicale din componistica românească și internațională.

La această competițiemuzicală a fost premiat și corul de copii „Andante Star” condus de profesorul Cristinel Muscăloiu, din care face parte și Nadia Drăgan.

Articole similare