Monden

FOTO / WRS a adus nostalgia la „Te cunosc de undeva”

O nouă ediție „Te cunosc de undeva” a adus momente de nostalgie în platoul showului de la Antena 1, după ce WRS și Emilian „s-au transformat” într-una dintre trupele care le amintesc tuturor de vremurile de demult. Cei doi au intrat în pielea membrilor Scorpions, și au adus un plus de emoție cu piesa „Wind of change”, cu un show care a fost lăudat de jurații emisiunii.

Încă de când au aflat că urmează „să devină” Scorpions, Emilian și WRS au fost entuziasmați și speriați deopotrivă. Îmbrăcați în piele din cap până în picioare, buzoianul și Emi s-au transformat, în mod incredibil, în Klaus Meine, solistul celebrei trupe. Evident, din look nu putea să lipsească nici șapca acestuia, devenită deja emblemă.

Încă de la primele acorduri, sala a izbucnit în aplauze și urale, iar jurații au rămas cu gura căscată. Refrenul piesei „Wind Of Change” a răsunat în platoul „Te cunosc de undeva”, iar Emilian și WRS au umplut scena doar cu vocile lor. Întregul moment a fost acompaniat pe blitz-urile telefoanelor din public, ceea ce a creat un cadru emoționant, demn de un adevărat concert al unor legende rock.

Acesta a fost al doilea moment celebru al artistului buzoian la emisiune, după ce la debutul showului-concurs a luat și premiul pentru cea mai reușită transformare, Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker