Economic

Jucăriile sexuale, între subiect tabu și soluție pentru descoperirea zonelor erogene

Top 4 prejudecăți care te vor face să râzi

Folosirea jucăriilor sexuale continuă să declanșeze controverse și să atingă încrederea celor care le consideră perfect normale. Jucăriile sexuale nu te fac să pari o persoană cu moravuri îndoielnice. Pur și simplu, te ajută să combați cel mai aprig dușman viitorului în cuplu și anume: monotonia. Jucăriile sexuale condimentează relația, stârnesc pasiune, dezvoltă latura senzuală și cresc încrederea în propria sexualitate. Care sunt cele mai comune concepții pe care tradiționaliștii le au în privința acestui subiect?  

Ce să NU crezi despre potențialul jucăriilor pentru adulți? 

Jucăriile erotice sunt un păcat? Un pericol pentru sănătate sau un risc de a-ți complexa partenerul? 

  • Jucăriile erotice sunt create pentru stimularea persoanelor fără partener 

Total greșit! Într-adevăr, cei care nu au încă un partener apelează la astfel de alternative pentru autosatisfacere, pentru a-și explora corpul și a-și descoperi zonele erogene secrete. Dar, există cupluri open-minded care previn rutina în relația de cuplu datorită jocurilor și jucăriilor sexuale – sex shop-urile online oferă o varietate de jucării pentru stimularea diferitelor puncte erogene, lucru care scurtează drumul către orgasm și prelungește

  • Jucăriile pentru adulți reduc nevoia contactului fizic 

Jucăriile erotice oferă noi perspective asupra noțiunii de viață sexuală. Dacă până acum lucrurile se desfășurau automat conform tiparelor standard, jucăriile oferă noi posibilități de a experimenta orgasmul prin poziții și jocuri de rol pe care altfel nu le-ai putea pune în practică. Jucăriile sexuale completează prezența partenerului și în nici un caz nu o înlocuiesc.  

  • Jucăriile sexuale sunt pentru cuplurile gay 

Concepția este parțial eronată, deoarece, conform statisticilor, femeile lesbiene preferă jucăriile sexuale într-un procent mai mare de 80% comparativ cu femeile heterosexuale.  

  • Sex shop-urile sunt dedicate unei categorii specifice de persoane 

Ai avut mereu impresia ca magazinele erotice sunt frecventate exclusiv de oameni cu moravuri ușoare, cei cu obsesii ciudate, persoane cu probleme în a-și găsi un partener, sau prea timide pentru a-și verbaliza dorințele în pat? 

Ei bine, magazinele sexuale sunt concepute pentru a satisface anumite nevoi, precum orice alt magazin pe care îl vizitezi în mod normal. 

Dacă vizita într-un sex shop fizic te jenează, înseamnă că nu ai aflat de Pasiune.ro. Cere consultanță echipei în privința produselor potrivite nevoilor personale, sau pentru a merge la sigur cu un cadou pentru partenerul tău și care să ofere un aer nou vieții voastre sexuale. 

Relațiile sexuale de calitate influențează sănătatea fizică și cea psihică mai mult decât ți-ai fi imaginat. Plăcerea fizică te destresează și-ți oferă un tonus excelent. Viața e prea scurtă pentru a inhiba plăcerea sexuală în tipare lipsite de imaginație și perspectivă! 

Sursa foto: pixabay.com, pasiune.ro 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker