Actualitate

FOTO-VIDEO / Raspberry a deschis un magazin de mobilă la Buzău

Un nou magazin de mobilă a apărut pe piața buzoiană. Este vorba despre Raspberry Home, situat pe Șoseaua Spătarului, nr. 14, exact în locul unde a funcționat, până nu de mult, magazinul de haine deschis sub aceeași marcă.

De această dată, ne spune proprietarul magazinului, Nicoleta Tepe, Raspberry s-a reorganizat, printr-o investiție care s-a ridicat la circa 200.000 euro, pe mobilier de calitate, ceva ce lipsește pe piața românească, respectiv paturile cu ladă de depozitare cu un sistem de poket cu spumă la saltele de diverse durități, mese de living și canapele ori seturi de canapele cu fotolii.

„Sunt mărci cunoscute în Turcia, precum Tutku, producător de mobilier de dormitor și de living. Am mers pe calitate și prețuri concurențiale. Nu este mobilă exclusivistă, magazinul de adresează oricărei persoane care vrea să schimbe ceva în casa lui, să aibă un alt fel de mobilier, modern”, spune Nicoleta Tepe. Mobila din magazinul Raspberry Home se poate comercializa și în rate, atât prin Banca Transilvania – cu trei rate direct în magazin – sau prin TBI, mai multe rate. Transportul pe raza municipiului Buzău este gratuit, iar montajul este gratuit indiferent de locul de livrare. De asemenea, anumite pise de mobilier, mobilă de living și de dormitor, se pot executa și la comandă.

Nicoleta Tepe ne-a relatat și ce a determinat trasformarea brandului Raspberry din „Fashion” în „Home”: „Raspberry a apărut printr-o colaborare cu Anglia, brandul a fost cu producție de tip lohn în România, în Buzău, apoi cu import. Pentru că economia românească a avut diverse fluctuații și schimbări, producția s-a reorganizat în import și o linie mică de producție aici, pentru magazin, magazinul stradal – cu vânzare retail și engros – și magazinul online. Afacerea a început să scadă în pandemie, statul nu a venit în ajutorul nostru, al comercianților, deja nu mai aveam producție; vânzările au scăzut brusc, scheluielile au curs, a trebuit să renunț, din păcate, la o parte dintre angajați. Magazinul a fost închis cam o lună și jumătate, timp în care ne-am organizat. Am extins magazinul vechi, am deschis magazinul, am chemat oamenii la muncă și am început lucrul pe noul site, raspberryhome.ro”, a spus Nicoleta Tepe.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker