Monden

VIDEO | WRS lansează piesa și videoclipul „La Melodia”

O nouă piesă care ne face să simțim că vara nu are sfârșit poartă semnătura buzoianului WRS, noul artist fenomen al momentului, cu o prezență ce reușește să cucerească orice scenă și public prin carisma sa!

„La Melodia” vine după o vară intensă, cu numeroase concerte în toată Europa, dar și cu locul 1 în România pe unde radio, cu piesa „Llamame”. Noua piesă, potrivit infomusic.ro, este însoțită de un videoclip colorat, cu mult vibe. „La Melodia“ a fost scrisă și compusă de Florian Rus alături de Alex Cotoi și WRS, iar de producția finală a piesei s-a ocupat Alex Cotoi.

„Ce e special la piesa asta este că nu a fost începută de mine. Este o premieră să lansez o piesă la care nu am participat la crearea ei de la început. Piesa s-a născut într-o sesiune Florian Rus & Alex Cotoi anul trecut. Eram într-o tabără de creație și am auzit drop-ul piesei în studioul lor și am intrat peste ei, pentru că mi-a plăcut prea mult. Am ales să lansăm piesa ca single, să se bucure de toată atenția publicului în această toamnă, după Eurovision și succesul «Llamame». Este melodia mea preferată de până acum. O ascult de mai mult de un an și nu m-am plictisit de ea. Videoclipul l-am filmat cu Paul Moldovan, cu care colaborez foarte bine – el filmează, eu montez. Este inspirat de perioada anilor 2000, perioada mea preferată din istoria muzicii pop, cu multă energie și dans. Coregrafia a fost făcută de Cristian Miron și de Ruxandra Timoașcă și vă invit să o dansați pe TikTok și peste tot!“, a declarat WRS.

În această vară, în afară de piesa de la Eurovision, WRS a mai lansat și single-ul „If You Were Alone“, alături de Andromache Ela, cântăreața din Cipru care a făcut furori la același concurs internațional de muzică. Cu ambele a reușit să depășească granițele, piesele sale fiind ascultate peste tot în lume. Recent, artistul a lansat EP-ul „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker