Economic

Tricouri funny haioase purtate cu drag oricand

Zi de toamna gri, ploiasa de la care nu se poate astepta altceva decat frig, ceata si multa monotonie. Pe strada s-au asternut frunzele care au fost viu colorate candva, dar acum au devenit spalacite si pe jumatate putrezite.  Crengile au ramas negre si ele, fiindca bruma a ars toate frunzele si le-a grabit caderea de pe ramuri.

Atmosfera aceasta deprimanta va fi salvata in mod sigur de tricouri funny haioase in culori vii menite sa insenineze ziua. Acestea pot fi vazute pe strada sau pe site-ul magazinului online Tricouri-Misto.ro, locul in care pot fi admirate peste 1000 de modele de tricouri si care pot fi cumparate de acasa cu un click.

Furnizorul de tricouri de top a tinut cont de preferintele cromatice ale cumparatorilor de diferite varste si de nevoia lumii moderne de mesaje amuzante.

Intr-o zi cenusie, tricourile rosii, galbene si portocalii amintesc de vara si parca lumineaza totul in jur. Cand natura se reduce la alb-negru, nevoia de culoare creste.

Tricourile in culori vii se poarta si vara si in zilele in care parca un pictor cu mult talent si cu multa experienta a pictat frunzele si vegetatia la inceputul toamnei.

Verdele este culoarea vietii si a optimismului, iar pe tesatura din bumbac de calitate se potrivesc imprimeurile cu negru sau cu rosu.

In cromatica tricourilor de pe site se gasesc si nuantele telurice potrivite toamnei: tonuri de maro, de caramiziu, mov pruna.

Cel mai adesea oamenii cauta tricouri albe sau negre, gandindu-se ca le pot asorta la cat mai multe culori.

Orice trecator ar zambi sa vada pe strada un copil mandru purtand pe sub geaca un tricou negru pe care este imprimat mesajul scris cu litere albe si rosii:„Pustiul asta e grozav!”sau „Baiatu lu mama”.

Tricourile pentru adulti sunt insa mult mai indraznete prin mesajele imprimate, iar cele pentru adolescenti mustesc de umor bun. Un tricou cu un mesaj funny pentru cei ajunsi la majorat este cel de mai jos:„18. Acum pot sa fac legal ceea ce faceam inca de la 14.”

Adultii pot declansa hohote de ras cu mesajele:„Pista ma-sii”, „Ma doare la bascheti”, „Ma doare la banana”, „Nu sunt milionar, dar cheltuiesc cat unul”.

Sunt cam dure, dar pline de dezinvoltura mesajele in care cuvintele sau silabele sunt completate cu desene. Pe unul dintre tricourile albe este scrisa cu negru si cu majuscule silaba MA, sub ea este desenat cu rosu un tanc, iar sub tanc literele UR.

A se citi legat totul pentru deliciul lecturii!

Un alt mesaj amuzant este cel care atentioneaza ca purtatorul este:„Donator de orgasme”.

Liceanul care nu se pregateste intens pentru bacalaureat poate purta mesajul tematic „La bac” , dezvoltand ideea clasicului 4-4-2: 4 la mate, 4 la romana si 2 la informatica.

Mesajele acopera si latura amuzanta, dar si pe cea didactica, serioasa si actuala. Multe dintre tricourile de la sectiunea Coronavirus subliniaza faptul ca spalatul pe maini des tine boala la distanta.

Cumparatorii au de ales dintre mesajele concepute deja si structurate pe categorii pe cele de care are nevoie sau pot compune ei mesaje care sa reprezinte grafica originala.

Tricourile simple sau imprimate din magazinul cu 1000 de modele de tricouri sunt cele mai bune si cele mai ieftine.

Tesatura realizata din bumbac de calitate este deosebit de atenta fata de piele, dar si rezistanta in timp. Bumbacul racoreste trupul ars de soare in zilele de vara si ofera caldura sa in zilele de iarna. Tesaturile din bumbac sunt materiale usoare, neagresive, care nu intra la apa si nu se destrama dupa sute de spalari si nici nu se decoloreaza. Tricouri-misto.ro foloseste coloranti foarte buni, de aceea si durata de viata a imprimeului este lunga.

Pentru ca a venit toamna si ploua des si se face din ce in ce mai frig si se intuneca mult mai devreme cumparatorii nu pot uita: hanoracul pufos cu gluga, lanterna cu breloc, pelerina de ploaie sau umbrela cu deschidere automata si maner din lemn.

Toamna devina mai calda, mai aromata si mai dulce si cu termosul din inox in care se poate lua cafea calda pe drum sau la serviciu si cu canile personalizate, mai ales cu mesaje funny, cum este acesta:„Sunt casatorit si practic sexul anual.”

Din acest magazin  se pot cumpara produsele dorite de la domiciliu si sunt livrate gratuit daca in Bucuresti comanda este mai mare de 150 de lei, iar in alte orase si localitati din tara valoarea comenzii depaseste 200 de lei.

Un tricou original de cea mai buna calitate cu mesaj funny costa 44,9 lei si poate fi purtat cu placere in orice anotimp.

Clientii sunt fidelizati prin reduceri de preturi procentuale in functie de valoarea cumparaturilor. Informatiile referitoare la acest aspect se gasesc pe site, dar sunt comunicate si la preluarea comenzii, daca aceasta se face telefonic, prin e-mail sau prin formularul online.

Pentru orice produs cumparat se ofera insa si puncte cadou, valoarea unui punct fiind de 1 leu.

Punctele acumulate la o comanda sunt transformate in bani la comanda viitoare.

Din acest magazin se pot alege zeci de tricouri ca in acest fel cumparatorul sa fie asigurat ca va avea in garderoba piese frumoase, interesante si confortabile.

Tot de aici isi pot comanda tricouri la fel echipele sportive, clasele terminale de elevi, bobocii unei facultati sau absolventii.

Din magazinul Tricouri-misto.ro pot fi alese si cadourile de 1 si 8 Martie pentru doamne si domnisoare.

Un magazin bine aprovizionat, cu preturi accesibile si reduceri de preturi este vizitat de milioane de cumparatori.

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker