Economic

Trei tendințe de mobilă living în 2021

În contextul în care majoritatea oamenilor a petrecut anul 2020 acasă, mulți se gândesc să își redecoreze casa, să îi ofere un aspect diferit și să revitalizeze anumite lucruri, să umple spațiile goale sau locurile cărora până acum le-au acordat puțină importanță și despre care au aflat, în realitate, că sunt vitale pentru confortul nostru sau pentru a lăsa o amprentă a personalității noastre.

Anul 2021 este marcat de stiluri confortabile, spații deschise și măiestrie . Casa nu mai este doar un loc de locuit, ci un loc plin de viață și, prin urmare, dorim să obținem tot ce este mai bun din ea, să o transformăm într-o investiție și, în plus, să ne simțim în ea ca într-un refugiu al vieții private. În plus, având în vedere circumstanțele în care s-a derulat anul 2020, când ne-am împărtășit casa cu livratori, cu colegii și chiar cu șefii noștri la videoconferințele Zoom, trebuie să ne amintim că am deschis întotdeauna „ușile” virtuale ale casei selectând întotdeauna acele locuri care ne-ar defini cel mai bine, într-un mod la fel de intim pe cât public.

Anul 2021 continuă să fie caracterizat prin tendința de lucru de acasă și, prin urmare, dacă intenționezi să îți decorați din nou camera de zi, îți vom spune care sunt tendințele în decorare și mobilă living.

Top tendințe în mobilă living

1. Mobilier realizat manual pentru un living unic

O tendință din ce în ce mai răspândită în mobilierul de sufragerie este alegerea de mobilă living realizată manual. Este vorba despre a lăsa o amprentă, o ștampilă personală și nimic nu este mai bun pentru asta decât să mergi la atelierul artizanal de mobilă și de design, unde fiecare dintre module sunt personalizate, unic și exclusiv.

Mobilierul cu suflet, cu un design artistic, este cea mai recentă tendință în mobilă living. În plus, semnăturile unice ale acestor piese de mobilier le fac nu doar o expresie artistică, ci și o investiție: piesele lor nu vor demoda niciodată și, de-a lungul anilor, vor dobândi semnul distinctiv al tuturor clasicilor.

Combinând acest mobilier lucrate manual cu designuri originale în camere neutre, pardoseli din beton lustruite strălucitor cu tonuri de gri sau lemn în care originalitatea iese în evidență și mai mult, poți transforma camera de zi într-o mică operă de artă de care te poți bucura în fiecare zi.

2. Culori

Casa noastră trebuie să fie insula noastră, castelul nostru, felul nostru de a fi. Anul acesta se poartă culorile neutre, dar combinate cu culori mult mai vii și naturale, în special cu tonuri verzi și pământ.

Tendințele în mobila living vorbesc despre tonuri verzi în toată gama lor, combinate cu culori pământii în care albul servește ca o legătură între cele două.

Încearcă rafturi albe, cremoase, rafturi expuse, fronturi de dulapuri antichizate realizate manual, tonuri de lemn, toate combinate cu țesături cu frunze verzi: covoare, canapele, chiar și imagini de fundal florale.

Această combinație poate oferi o imagine de naturalețe și spațiu ca puține altele. Tonurile de verde și pământ, atât de naturale, combinate cu albul care prinde lumina și extinde senzația de libertate, fac din mobilier centrul decorului pentru a se arăta în toată măreția și designul său.

3. Stil vintage

Stilul vintage este încă în vogă, de durată și s-a răspândit de-a lungul aniilor, fără a-și pierde din farmec.

În acest stil putem include orice tip de mobilier antic, artistic și de calitate, cu piese exclusive, actuale și de înalt nivel. Combinația sa perfectă este cu un mediu în nuanțe de alb, combinând piese tradiționale de mobilă living cu alte piese de o croială mai modernă și avangardistă, dar păstrând o armonie perfectă între cele două. Un stil vintage perfect va combina perfect cele mai actuale tendințe cu cele mai clasice.

Dacă îl însoțești cu tapete clasice, tapițerie în stil Capitoné, oglinzi mari cu rame bine lucrate, lămpi din fier forjat și sticlă, imprimeuri florale și culori vii în țesături neutre și accesorii, păstrând un fundal alb sau aproape alb cu care să armonizezi întreaga compoziție, vei avea un living incredibil de frumos în care mobilierul este și este perceput ca opere de artă autentice.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker