Monden

Cristina Stroe, alias CREONA, relansare în forță

• Buzoianca a început o serie nouă de interpretări ale șlagărelor vechi alături de trupa care colaborează cu iubitul său, Damian Drăghici

Muzică veche, hituri fredonate la greu, o voce inconfundabilă, imagini alb-negru și vizualizările curg! Asta s-a întâmplat zilele trecute, când Cristina Stroe a ieșit în lumina reflectoarelor, decisă să reinterpreteze piese vechi și foarte cunoscute, într-o manieră proprie, cu trei instrumentiști în backing. Și-a luat și numele de scenă Creona, ales din trupa Zaotar pe care o are alături de iubi­tul său, Damian Drăghici. Și a dat drumul la sesiuni live.

,,După ce am scris și am șters de nu știu câte ori, am hotărât să vă las să simțiți muzica, fără cuvinte mari, pompoase și căutate. Asta sunt eu. Când habar n-am ce să vorbesc, cânt. Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în călătoria mea muzicală. Abia am început”, a scris buzoianca pe rețelele de socializare. Și, la prima sesiune live, a strâns deja 110.000 de vizualizări, ceea ce reprezintă pentru artistă un început ambițios și promițător.

,,Pentru unii nu însea­m­nă nimic aceste mii. Pentru mine, care abia am scos capul în lume, înseamnă enorm. Mulțumesc tutu­ror! Vă sunt recunoscătoare, mai ales vouă, oamenilor frumoși din lista mea de prieteni! Rămâneți aproa­pe, că lansez zilele astea partea a doua din live session!”, a mai adăugat artista după comentariile apreciative ce au venit după primul calup de melodii. Cristina Stroe s-a decis să spargă gheața cu piesele ,,Cerul”, a celor de la Proconsul, ,,Epilog” de la Vama Veche, ,,Ploaia” de la Cargo și ,,Ochii tăi” de la Holograf.

Reamintim că iubita lui Damian Drăghici are 28 de ani, este originară din Râmnicu Sărat și a devenit cunoscută după ce, în 2016, și-a încercat norocul la emisiunea ,,Vocea României” cu piesa Aurei Urziceanu ,,Dor de viață”. Mai apoi a fost cooptată în trupa Andrei și l-a cunoscut pe Damian Drăghici, cu care a colaborat în spectacolele artistului și, ulterior, și-au format trupa Zaotar. Cei doi au împreună un băiat, Andrei Yesua.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker