Actualitate

Individul care a distrus două ,,păcănele” ca să-și recupereze banii pe care-i pierduse la jocuri, identificat după un an

Un tânăr din Cochirleanca ce a făcut prăpăd într-o sală de jocuri acum mai bine de un an, a fost identificat abia acum de oamenii legii. La începutul lunii decembrie 2019, supărat că a pierdut câteva mii de lei la ,,păcănele”, tânărul și-a vărsat nervii pe aparate. Băut bine și înarmat cu uneltele necesare, acesta a așteptat ca localul să fie închis, a spart lacătul ușii, a intrat în sala de jocuri și a lăsat prăpăd în urma lui. Nu a plecat însă cu mâna goală, ci cu mult mai mulți bani decât pierduse la aparate. Polițiștii l-au identificat săptămâna trecută.

,,În data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Cochirleanca au identificat principalul bănuit în cazul unui furt dintr-o societate comercială și distrugere – un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cochirleanca. Fapta a fost sesizată în data de 2 decembrie 2019, de către persoana vătămată. Din verificări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 2 decembrie 2019 bărbatul ar fi pătruns prin efracție în societatea comercială, unde ar fi distrus două aparate de jocuri mecanice, din care ar fi sustras 7.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și distrugere, iar cercetările sunt continuate de către polițiști”, precizează IPJ Buzău.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker