duminică, 07 martie 2021

VIDEO | La 5 ani, verișorul buzoiencei Andra Gogan are 300.000 de abonați pe TikTok

• Teo Ștefan a fost prezent în matinalul lui Răzvan și Dani pentru a lansa o piesă nouă alături de ,,regina TikTok”

Încă o piesă nouă pentru buzoianca Andra Go­gan, lansată recent, după scandalul interviului din emisiunea lui Lucian Mân­druță, semn că buzoianca își vede de treaba ei și nu ia în seamă haterii. Andra a ­venit la televiziuni alături de gașca sa de copii cu care face lecții de dans și cursuri de dezvoltare personală să își prezinte noul hit, „În locul meu”, o piesă și pentru copii, dar mai ales pentru adolescenți, așa cum a spus bloggerița în matinalul lui Răzvan și Dani. În trupă a dansat și verișorul ei, Teo Ștefan, care a făcut o impresie artistică deosebită, fiind și cel mai mic din gașca vedetei. „Are doar 5 ani, dar peste 300.000 de abonați pe TikTok-ul său”, a spus Andra în emisiune, semn că notorietatea și popularitatea se împart între toate rudele vedetei.

Întrebată și de recentul scandal, în care Andra a fost acuzată că l-ar fi plătit pe jurnalistul cu state vechi Lucian Mândruță să apară în emisiunea lui ca să-și sporească notorietatea și încasările din publicitate, buzoianca a spus că este bine să ai și hateri în viața ta, ca să demonstrezi celor ce se tem de astfel de mesaje și tachinări online că se poate trece ușor peste. „Nu te poate iubi toată lumea, există și haterii, și bullying, dar eu pot demonstra că se poate trece și peste astfel de lucruri urâte, așa că nu sunt supărată. Le răspund dacă este cazul, dar dacă depășesc limita, îi blochez. Este ca în casa ta, primești pe cine vrei, dacă îți face plăcere”, a mai spus vedeta.

„Regina Tik-Tok” și Youtube, vocea buzoiană de la Disney și din alte desene animate, a scos piesa cu tot cu videoclip, pentru care a pus la punct o coregrafie și îi îndeamnă pe toți fanii ei să o învețe și să îi demonstreze asta postând video pe conturile ei de socializare. „În locul meu” a strâns deja peste 340.000 de vizualizări în câteva zile de la lansare.

Reamintim că Andra Gogan este actriță, cân­tăreață, vlogger și voice-over și a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” în septembrie 2009.

loading...
error: Content is protected !!