Monden

Video / Buzoianca Elena-Maria Popescu, în cel mai recent videoclip al lui Edward Sanda

În luna cadourilor,  Edward Sanda a pregătit pentru fanii săi nu doar o piesă, ci un întreg concept muzical. Artistul Famous Production lansează „Scân­tei în mintea mea”, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conține cinci piese cu un nou stil muzical, cu sound urban și influențe trap.

În videoclipul ce înso­țește piesa apare și frumoasa blondină Elena-Ma­ria Popescu, ea întru­chi­pând atracția maximă des­pre care artistul cântă în piesă. „Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât și ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare, și aștept cu nerăbdare să vă prezint aceste piese. Le vom lansa la o distanță de aproximativ două luni una de cealaltă”, declară Edward.

„Scântei în mintea mea” vorbește despre o poveste de dragoste, despre atrac­ție irezistibilă și senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în cola­borare cu Irina Cupco, o artistă foarte talentată din Chișinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studioul Famous Production pentru o serie de sesiuni. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scân­tei în mintea mea> este prima finalizată”, adaugă artistul.

Pregătirea pentru filmă­rile videoclipului în care personajul principal este Elena i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât cu buna sa prietenă Doinița Oancea. „A fost o experiență extraordinară! Doinița nu este doar o actriță foarte bună, dar și o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj și am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim, și corporal și ca expresie facială. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat și exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte șase ore de fiecare dată”, povestește Edward.

*

Reamintim că Elena-Maria Popescu este absol­ventă a Colegiului Hasdeu, fiind stabilită în Capitală și distribuită în reclamele co­merciale ale firmelor de fast-food și băuturi, dar și în videoclipurile artiștilor de marcă. În 2019, buzoianca a fost aleasă să apară în clipul de prezentare al unei companii americane de bijuterii de lux. Tot anul trecut, Elena s-a ocupat de producția videoclipului la piesa lui Vescan „Am uitat să fim oameni”. În 2018, buzoianca a apărut în reclama de la Pizza Hut. De-a lungul timpului, Elena a mai apărut în videoclipurile unor artiști precum Alexandra Stan („Syncronize”), Vano­tek („Tell Me Who”), Hr. Troles & Josh Lorenzen („Run”), și în reclame TV precum cea la cafeaua „La Festa 3×1”.

Anul acesta buzoianca a putut fi văzută în clipul piesei „Vintage”, semnată Lidia Buble, și alături de Smiley într-o reclamă la Kaufland.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker