Monden

7 detalii importante pentru evenimente reușite

Orice eveniment din viața ta îți dorești să fie perfect, mai ales dacă marchează o nuntă, un botez, o logodnă sau un majorat. Toate detaliile trebuie să fie puse la punct și totul frumos organizat pentru ca tu și invitații tăi să vă simțiți minunat. Chiar dacă evenimentul se desfășoară într-un grup mai restrâns, toate detaliile trebuie să fie puse la punct pentru amintiri frumoase.

1. Muzica

Toți știm că muzica este un detaliu foarte important pentru reușita unui eveniment, astfel că va trebui să ții cont de gusturile majorității. Va trebui să analizezi media de vârstă și să asociezi cu muzica cea mai potrivită pentru eveniment, fie că va fi vorba de un dj sau de o formație.

2. Locul în care va avea loc evenimentul

De asemenea foarte importantă, este și alegerea locului unde se va desfășura evenimentul. Vei alege corect în funcție de numărul de invitați pe care dorești să-i ai alături, de felul în care vrei să arate, mai modest sau mai opulent, dacă vrei să fie în natură sau într-un loc închis.

De altfel, trebuie să ții cont și de bugetul pe care îl ai alocat.

3. Meniul

Când vine vorba de mâncare, va trebui să te raportezi din nou la gusturile majorității, la media de vârstă. Va trebui să alegi feluri de mâncare mai comune, dacă tu consideri că marea majoritate asta își dorește și dacă ai un buget mai restrâns, iar dacă dispui de un buget mai mare în ceea ce privește meniul și crezi că invitații tăi sunt deschiși la nou, poți încerca și meniuri mai excentrice.

4. Dress code

Un eveniment cu o ținută impusă arată cu adevărat mai bine pentru fotografii. Dar este imposibil să nu fie cineva nemulțumit de o anumită culoare sau de un anumit stil, astfel că pentru un eveniment reușit și pentru o stare mai bună a invitaților este indicat să nu impui un dress code.

5. Fotograful

După un eveniment important din viața noastră, rămânem cu amintiri și clar ne dorim niște fotografii reușite pe care să le păstram toată viața și pe care să le privim cu drag. Deci vom avea nevoie de un fotograf profesionist care să realizezi aceste fotografii reușite.

6. Bufetul suedez

O idee genială pentru desert este bufetul suedez. Astfel invitații tăi pot alege ceea ce își doresc și mai ales își pot alege momentul în care să mănânce desert. Pe lângă desert, poți adăuga și fructe, poate că ai și invitați care sunt la dietă. Într-un final poți decora bufetul cu câteva aranjamente de flori naturale.

7. Aranjamentele florale

Și pentru că cel mai important este impactul vizual, trebuie să ai mare grijă la cum vei decora mesele și locul unde se va desfășura evenimentul. Cea mai bună alegere sunt florile naturale, pentru că vor încânta atât prin culorile lor fascinante, cât și prin mirosul lor mirific. Florile dau o stare bună oamenilor, astfel că invitații tăi vor fi încântați și plini de viața la evenimentul tău. Poți alege pentru înfrumusețarea evenimentului tau aranjamente florale de la Maison d’Or.

(Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/co%C5%9F-flori-trandafiri-1846135/ )

Articole similare